Οι απαντήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Μπορεί πολλοί να είχαν ξεγραμμένο τον ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Eurocup αλλά οι καλαθοσφαιριστές του φρόντισαν να δείξουν πως η φετινή ομάδα έχει δυνατότητες. Διαβάστε γι' αυτό αλλά και για τον Σχορτσανίτη.
Πηγή: sport24.gr
Οι απαντήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ

Μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές του Eurocup ο ΠΑΟΚ είχε δύο νίκες και πέντε ήττες... Ολα έδειχναν πως δύσκολα ο "Δικέφαλος" θα περνούσε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ωστόσο τα κατάφερε. "Είστε άμπαλοι αλλά εγώ σας αγαπάω όλους!!!", έγραψε ο Κώστας Βασιλειάδης μετά το τέλος του αγώνα με την Λιέτουβος σε μια φωτογραφία που έδειχνε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να "λάμπουν" από χαρά στα αποδυτήρια.

Η αλήθεια είναι πως οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ειδικά μετά από κακές ήττες στην Ευρώπη (π.χ. κόντρα στην Ζολνόκι, σε ένα ματς στο οποίο ο "Δικέφαλος" είχε ένα +19 στην τρίτη περίοδο αλλά τελικά έχασε), δέχτηκαν αρκετή κριτική. Ωστόσο έδωσαν... απαντήσεις με τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Μπεσίκτας, Αβτοντορ και Λιέτουβος Ρίτας και έδειξαν πως η φετινή ομάδα του "Δικεφάλου" έχει δυνατότητες.

Εχοντας τον Σούλη Μαρκόπουλο ως... μόνιμο "όπλο" στο να πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ στους στόχους του, ο "Δικέφαλος" "αντέδρασε" ιδανικά στο Eurocup όταν "ήρθαν" παιχνίδια που ήταν "τελικοί" και έτσι πανηγυρίζει τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βέβαια υπάρχει και το πρωτάθλημα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες σε 9 ματς. Πράγμα φυσικά που "ενοχλεί" τους παίκτες της ομάδας και οι οποίοι θα κληθούν να αλλάξουν την δύσκολη κατάσταση στην οποία είναι τώρα ο "Δικέφαλος". Πάντως παρ' όλα αυτά, στις τάξεις των καλαθοσφαιριστών των "ασπρόμαυρων" υπάρχει η άποψη πως μέσω πλέι οφ ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την τρίτη θέση.

Ο "Σόφο" και η πρόκριση που είναι... ατού για την παραμονή του

Η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Eurocup μοιάζει να είναι ένα... καλό γεγονός για την υπόθεση παραμονής του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να καταφέρει το σύνολο του Μαρκόπουλου να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης). Τουλάχιστον αυτό εκτιμούν στον "Δικέφαλο" και θεωρούν πως το ότι ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους "32" της διοργάνωσης, είναι ένα... ατού για να παραμείνει ο παίκτης (μέχρι το τέλος του μήνα έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τους "ασπρόμαυρους").

Εφόσον ο "Δικέφαλος" δεν συνέχιζε στην Ευρώπη, στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως δεν θα ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα για να μείνει ο "Σόφο" αφού ο τελευταίος πιθανόν να μην ήθελε να περιορίζεται μόνο στις εντός συνόρων υποχρεώσεις. Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο Ελληνας σέντερ είναι ευχαριστημένος στον "Δικέφαλο" και υπάρχει η αίσθηση πως μπορεί να... διαψευστούν όσοι θεωρούν πως τελικά ο Σχορτσανίτης θα αποχωρήσει από τους "ασπρόμαυρους".

Διαβάστε ακόμη...