«Τρένο» ο Σχορτσιανίτης, «καλάσνικοφ» ο Βασιλειάδης!

Από metrosport.gr: Τον θαυμασμό του προς τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη έδειξε ο αρχηγός της Λιέτουβος Ρίτας, Αντάνας Καβαλιάουσκας, χαρακτηρίζοντας ως «καλάσνικοφ» τον αρχηγό του Δικεφάλου και «τρένο» τον σέντερ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Τρένο» ο Σχορτσιανίτης, «καλάσνικοφ» ο Βασιλειάδης!

Ο προπονητής των Λιθουανών στάθηκε πιο πολύ στην ψυχολογία των παικτών του από τις συχνές αλλαγές προπονητών, αλλά και στην βελτίωση που θα πρέπει να έχει η ομάδα του ώστε να πάει ψηλότερα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντάνας Καβαλιάουσκας:

«Όπως έχουμε πει, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είναι ένα «τρένο» και ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ένα... «Καλάσνικοφ»! Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του και κάποιους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και παίζουν το ρόλο τους πολύ καλά.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Έλληνες πήραν μια νίκη στην έδρα τους, που πολλοί δεν την περίμεναν και είναι σε ανοδική πορεία. Η βαθμολογία δε λέει τίποτα για εμάς και θέλουμε μια νίκη σημαντική για την ψυχολογία μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δώσουμε τη μάχη μας. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρβιντας Γκρόνσκις:

«Όταν είσαι έξω από την επόμενη φάση του Eurocup, η ομάδα μοιάζει να έχει βυθιστεί. Πήραμε μια νίκη που ήθελαν όλοι στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι μπορούμε να πάμε ψηλότερα τώρα. Για τους παίκτες είναι δύσκολο. Μέσα σε ένα μήνα, έρχεται ένας καινούργιος προπονητής και αλλάζουν όλα. Από τη μία, κάποια πράγματα δουλεύουν καλά, από την άλλη, υπάρχει και μια τρύπα...

Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα. Στο παιχνίδι με τη Ζενίτ, στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να το δούμε. Πρέπει να δουλέψουμε παντού, γιατί όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, δε γίνεται να υπάρχουν τέτοια ηλίθια λάθη. Λάθη στην επίθεση και την άμυνα».

Διαβάστε ακόμη...