Τους χάνει… αναγκαστικά

Από inpaok.com: Δύο, αναγκαστικά, απόντες θα έχει ο ΠΑΟΚ από τις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.
Πηγή: inpaok.com
Τους χάνει… αναγκαστικά

Έτσι, πέρα από τους τραυματίες Βίτορ, Κίτσιου, Ζάιρο, Γκολάσα, Γλύκο, Χαρίση και Ροντρίγκες, ο Ίγκορ Τούντορ θα δει το απουσιολόγιό του να μεγαλώνει κατά δύο, αφού Τζιόλης και Λέοβατς είδαν τέσσερις κίτρινες κάρτες από τη συμμετοχή τους στους αγώνες του Δικεφάλου, ενώ άλλοι τρεις βρίσκονται στο όριο.

Ο τελευταίος που «κιτρινίστηκε», για τέταρτη φορά, ήταν ο Κροάτης μπακ ο οποίος αντίκρισε την αντίστοιχη κάρτα στην αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υποχρεωτική του απουσία από ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας με Πλατανιά εντός, Ξάνθη εκτός, ΠΑΣ Γιάννινα εντός και Βέροια εντός. Όσον αφορά τον έτερο αναγκαστικά απόντα Τζιόλη, ο Έλληνας μέσος είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από' κει και πέρα, στο όριο βρίσκονται οι Μακ, Αθανασιάδης και Κάτσε με τρεις, με τους δύο τελευταίους να δέχονται την τρίτη κίτρινη, στα πλαίσια του αγώνα με το Λεβαδειακό, ενώ ο Τζαβέλλας έχει φτάσει πλέον τις πέντε.

Διαβάστε ακόμη...