Υπέγραψε ο Τακουρίδης!

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος άσος υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Δικεφάλο που ζήτησε την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών καθώς ο παίκτης αποδεσμεύεται από την Παναχαική κάνοντας χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιο του και ανέφερε ότι σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό, έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος όπως είχε αποκαλύψει το INPAOK από τις 7 Δεκεμβρίου.
Πηγή: inpaok.com
Υπέγραψε ο Τακουρίδης!

Οι ασπρόμαυροι ήθελαν έναν καλό Έλληνα κεντρικό αφού προέκυψε κενό μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη και τον βρήκαν στο πρόσωπο του 27χρονου πετοσφαιριστή.

Από τις 15 Δεκεμβρίου που ξεκινά επίσημα η μεταγραφική περίοδος, ο παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις του Δικεφάλου και φυσικά στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι να προπονηθεί για πρώτη φορά με τον Δικέφαλο την Τρίτη και την Τετάρτη να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Νόλικο για το Τσάμπιονς Λιγκ του βόλει που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο «Παλατάκι».

Διαβάστε ακόμη...