Αυτό το δεκάρι είδε ο ΠΑΟΚ!

Aπό inpaok.com: Σκάουτερ του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν αγώνες στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα και ένας ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε είναι το δεκάρι της Σετούμπαλ, ο Νοτιοκορεάτης Σουκ Χιουν-Γιουν!
Πηγή: inpaok.com
Αυτό το δεκάρι είδε ο ΠΑΟΚ!

Ο 24χρονoς κάνει πράγματα και θαύματα φέτος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και ήδη οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος τον γλυκοκοιτάζουν. Ο οργανωτής της Σετούμπαλ σε 13 αναμετρήσεις έχει 8 γκολ και επτά ασίστ και τα μηχανάκια των στατιστικών έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Ο Σουκ, στην αναμέτρηση που παρακολούθησαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε ασίστ για το άλλο, στην ήττα της ομάδας του από την Μπενφίκα με 4-2.

Ο Νοτιοκορεάτης ξεχωρίζει για την σπουδαία του τεχνική και τις ασίστ του. Είναι κλασικό δεκάρι και από τα 18 του χρόνια μετά από δοκιμαστική περίοδο, υπέγραψε στον Άγιαξ. Μάλιστα το πρώτο του γκολ με τον Αίαντα, ομάδα που έχει πολύ καλές σχέσεις ο Φρανκ Άρνεσεν, το πέτυχε υπό το βλέμμα του Δανού Αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου σε φιλικό ματς με την Τσέλσι. Στον Άγιαξ δεν μπόρεσε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής και συνέχισε την καριέρα του, στα είκοσι του χρόνια στην Γκρόνινγκεν όπου και ήταν βασικός. Στην συνέχεια πήγε στην Αλ Αχλί, την Μαρίτιμο όπου σκόραρε και κατά της Σπόρτινγκ Λισαβόνα ενώ πέρσι ήταν παίκτης της Νασιονάλ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Κορέας και η φετινή του παρουσία έχει κάνει και άλλες ομάδες εκτός Πορτογαλίας να ενδιαφέρονται για αυτόν. Μία από αυτές είναι η γερμανική Μάιντς.

To Σετούμπαλ-Μπενφίκα (από το 2:50 η δράση του Σουκ)

Διαβάστε ακόμη...