«Μεγάλη νίκη-Ο Σαββίδης θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο!

Από thessports.gr: Για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στην Γερμανία, για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για την ομάδα του «δικεφάλου» στην οποία συμμετείχε και όχι μόνο, μίλησε ο Άλβες Λίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: thessports.gr
«Μεγάλη νίκη-Ο Σαββίδης θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νυν σκάουτερ του ΠΑΟΚ στο «paokvoice.com» :

«Βλέπω όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, χτες η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Έτρεχε και υπήρχε ο κίνδυνος στην άμυνα, ωστόσο κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη»

Για το τι θυμάται από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τίποτα... Θυμάμαι τα πάντα από αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ»

Για τις διαφορές που είχε εκείνη η ομάδα με την σημερινή: «Εγώ ήρθα στον ΠΑΟΚ το 2009 και όσοι αγωνιζόμασταν εκεί είχαμε καρδιά. Για εμένα αυτή είναι η διαφορά»

Για το αν η ομάδα που αγωνιζόταν δικαιούνταν έναν τίτλο: «Φυσικά ναι! Είχαμε φτάσει κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2010 με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά...»

Για το ποια ήταν η καλύτερη στιγμή του όσο ήταν στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία... Και τα έξι χρόνια που ήμουν στην ομάδα ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου.

Για το αν κρατάει ακόμα επαφές με πρώην συμπαίκτες: «Ναι μιλάω σχεδόν με όλους. Συμπαίκτες που δεν είναι σήμερα στον ΠΑΟΚ, αλλά και παιδιά που αγωνίζονται ακόμα.»

Για το αν έχει προτείνει παίκτες στον «Δικέφαλο» καθώς πλέον δουλεύει ως σκάουτερ για την ομάδα: «Δουλειά μου είναι να φέρω προτάσεις στον κ. Αρνεσεν για καλούς παίκτες. Αυτό κάνω μίας και έρχονται και οι μεταγραφές»

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Σαββίδης θέλει να κάνει και πάλι τον ΠΑΟΚ μεγάλο! Και θα τα καταφέρει...»

Για τον Φρανκ Αρνεσεν: «Είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος αθλητικός διευθυντής και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ»

Για τον Ιγκορ Τούντορ: «Ο Τούντορ θέτει την δικιά του φιλοσοφία με τους παίκτες να προσπαθούν να την καταλάβουν, είναι καλός στην δουλειά του»

Για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής και είναι μεγάλη τιμή για τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται εδώ. Θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Τέλος για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είναι απίστευτοι όλοι τους. Τους αγαπώ πολύ!»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...