Στους "300 του Π.Α.Ο.Κ." η "ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε."

Aπό paokbc.gr: «Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι η «ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» από την Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, που δραστηριοποιείται στην εμπορία και τη διανομή ποτών, συμμετέχει για πρώτη φορά στο ειδικό Χορηγικό Πρόγραμμα "Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.", που συνεχίζεται για πέμπτη (5η) συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες που θέλουν να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα μπάσκετ με την προβολή των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.
Πηγή: paokbc.gr
Στους "300 του Π.Α.Ο.Κ." η "ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε."

Στοιχεία Επικοινωνίας: Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, Τ.Κ. 63075, Τηλ.: 2377031500, 2377031600, Fax: 2377031500, E-mail: [email protected]

Παρουσίαση «ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1979 με έδρα τα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, υπο την μορφή ατομικής επιχείρησης για να λάβει την τελική της νομική μορφή το 2008. Πλέον ηΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με εξειδικευμένο προσωπικό και με εμπειρία χρόνων, προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες της.

Η εταιρία γεωγραφικά δραστηριοποιείται κυρίως στην βοριοανατολική Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην πρό Άθω περιοχή (ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, Ουρανούπολη, Νέα Ρόδα, Ιερισσό,Aμμουλιανή, Γομάτι κ.α).

Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και σε πολύ καλές τιμές ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών.

Στην εταιρία μας θα βρείτε πλήρη γκάμα από αλκοολούχα ποτά, μπύρες, αναψυκτικά, νερά κ.α για την κάλυψη των αναγκών κάθε είδους επιχείρησης.

Διαβάστε ακόμη...