«Θα μεγαλουργήσουμε με Ιβάν»

Από arenafm.gr: Ο Χρήστος Καραμπέρης, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στον Arena fm για τη νίκη επί της Σαράτοφ και μεταξύ άλλων δήλωσε:
Πηγή: arenafm.gr
«Θα μεγαλουργήσουμε με Ιβάν»

«Είμαστε καλά από χτες. Δύσκολα πριν το ματς περίμενα να βάλουμε 100 πόντους. Τα παιδιά υπερέβαλλαν αυτούς. Με την Πάτρα δεν παίξαμε όπως έρεπε. Χτες παίξαμε σαν ΠΑΟΚ. Τα παιδιά αποκτούν χημεία.

Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα πλησιάσει ακόμα πιο κοντά ο κύριος Σαββίδης οπότε θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο επενδυτή και εμείς. Ο Σαββίδης είναι τόσο κοντά μας που σχεδόν αποπληρώνουμε το χρέος μας.

Με 4-5000 κόσμου το γήπεδο μας είναι φοβερή έδρα. Εχτές 2000 κόσμο είχε, αλλά ακούγονταν σαν περισσότεροι. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας βοήθησε και φτάσαμε σ' αυτήν τη νίκη. Είναι μεγάλη νίκη λόγω του οικονομικού μπάτζετ της Σαράτοφ.

-Μεγάλη κίνηση του Ιβάν Σαββίδη ο Νίκος Βεζυρτζής. Γνωρίζω τον Νίκο, ήμασταν εκεί κάθε χρόνο δίπλα του και δικαιώθηκε και ο ίδιος τότε. Δεν είναι το πρωτάθλημα που πήραμε, όσο ότι πήραμε δύο τίτλους στην Ευρώπη. Ο Νίκος υπερέβαλε εαυτόν και οικονομικά και ψυχικά, τα έδωσε όλα. Ήμασταν ενωμένοι όλοι. Αυτό που πρέπει να γίνει και στην ΠΑΕ. Πάνω από όλα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ.

-Σας λέω από ένστικτο. Ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, που είναι ότι πιο σημαντικό μετά την ίδρυσή του, θα μεγαλουργήσει».

Διαβάστε ακόμη...