Στην πατρίδα του για τις γιορτές ο Πάμπλο Γκαρσία

Από metrosport.gr: Οπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος ο Πάμπλο Γκαρσία θα αναχωρήσει στις 19 Δεκεμβρίου για την Ουρουγουάη, ώστε να περάσει στην πατρίδα του, κοντά στα συγγενικά του πρόσωπα, τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Πηγή: metrosport.gr
Στην πατρίδα του για τις γιορτές ο Πάμπλο Γκαρσία

Η οικογένεια του εμβληματικού μέσου έχει ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες για το ταξίδι, αφού ο Πάμπλο, η σύζυγος του Λάουρα, και τα παιδιά τους θα παραμείνουν στην Ουρουγουάη για παραπάνω από δύο εβδομάδες.

Ο Γκαρσία, ως γνωστόν, έχει κάποια χόμπι που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Οσο είναι στην Ελλάδα, και όποτε του το επιτρέπουν οι περιστάσεις, ο Ουρουγουανός προτιμά το ψάρεμα μαζί με καλούς φίλους. Όταν, όμως, βρίσκεται στην πατρίδα του δεν χάνει την ευκαιρία για κυνήγι στα βουνά της Ουρουγουάης. Παράδοση που θα τηρήσει και αυτή τη φορά...

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Γκαρσία θα αφοσιωθεί ξανά στα καθήκοντά του ως τεχνικός της ομάδας Κ17, αν και όπως έχει αποκαλύψει η «Μ» εδώ και μέρες, βολιδοσκοπείτε από τους ανθρώπους της Οσασούνα, οι οποίοι τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του Ουρουγουανού.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι προορίζεται για πρώτος προπονητής στην ισπανική ομάδα. Προοπτική που σίγουρα δεν μπορεί να τον αφήνει αδιάφορο.

Διαβάστε ακόμη...