Παίκτες να τον… τραβάνε από το χέρι

Από metrosport.gr: Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να μπει στην ταυτότητα του φετινού ΠΑΟΚ είναι ότι, τόσο τα καλά του, όσο και τα κακά του παιχνίδια τα κάνει ως σύνολο.
Πηγή: metrosport.gr
Παίκτες να τον… τραβάνε από το χέρι

Όλοι μαζί οι παίκτες παίζουν καλά και όλοι μαζί μπλοκάρουν.

Προφανώς σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχει πολλούς νέους παίκτες στη σύνθεσή του ή κάποιους που δεν είχαν ξαναβρεθεί στο παρελθόν σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ.

Από αυτή την άποψη είναι πάρα πολύ σημαντικό που βρέθηκε χθες ο Τζαβέλλας και πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ. Ένα γκολ που έδωσε τρεις βαθμούς και... ξεμπλόκαρε χθες τον ΠΑΟΚ.

Κάλλιστα, θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι η κίνηση που έκανε ο Τούντορ την περασμένη Πέμπτη δίνοντάς του το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα Χανιά, τον βοήθησε να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του και χθες να δώσει πίσω στην ομάδα του κάτι από αυτή.

Είχε και άξιο στήριγμά του τον Κωνσταντινίδη που έβγαλε μία πολύ ωραία μπαλιά και δημιούργησε την εύλογη απορία γιατί ο Τούντορ επιμένει στον Λέοβατς και δεν επιλέγει τον ίδιο και τον Ροντρίγκες στα άκρα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε, μέσα στη μετριότητά του να κάνει για πρώτη φορά φέτος τρεις σερί νίκες. Είναι πλέον τέσσερις βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση (ΑΕΚ) κι αυτό δείχνει ότι παρά τα προβλήματά του εξακολουθεί και έχει την κατάσταση κάτω από τον έλεγχό του.

Πρώτο μέλημα από 'δω και πέρα είναι να συνεχίσει έτσι στα επόμενα δύο ματς με Λεβαδειακό και Πλατανιά, όταν και ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Και μετά να δει πώς θα βρει στις μεταγραφές τις προσωπικότητες που θα μπορούν να τον παίρνουν από το χέρι όταν μπλοκάρει.

Όπως έκανε χθες ο Τζαβέλλας ή το έκανε στην Καλλονή ο Αθανασιάδης. Σ' αυτό το κομμάτι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση και για να σας προϊδεάσουμε και για το ρεπορτάζ των επόμενων ημερών, ο Τούντορ έχει κάνει ήδη συζήτηση με τον Άρνεσεν για το συγκεκριμένο θέμα.

Του Κώστα Πετρωτού

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...