Αποθέωση ΠΑΟΚ και στην Πορτογαλία

Από inpaok.com: Η Πορτογαλική ομοσπονδία βόλει, με δημοσίευμά της αναφέρθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 9.000 φίλοι του Δικεφάλου στο Παλατάκι στους περσινούς τελικους πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.com
Αποθέωση ΠΑΟΚ και στην Πορτογαλία

Συγκεκριμένα με το σχόλιο »Αυτό λέγεται ατμόσφαιρα» αποθέωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο κλειστό της Πυλαίας και βοήθησαν την ομάδα στο μέγιστο να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ.

Πρόκειται για μια μεγάλη αναγνώριση για τον κόσμο και τον κόσμο των νταμπλούχων, καθώς και μετά την πρώτη του συμμετοχή στο Champions league το όνομα ΠΑΟΚ γίνεται διεθνώς γνωστό χτίζοντας τη φήμη και το Brandname ενός μεγάλου κλαμπ που εδραιώνεται στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η μαζική παρουσία των φιλάθλων στο Παλατάκι δίνει μεγάλη βοήθεια και εμπορικά στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, γι αυτό η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα για τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση, ορίζοντας πολύ χαμηλές τιμές στα εισιτήρια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει βόλει υψηλού επιπέδου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Διαβάστε ακόμη...