Ο εξαιρετικός κύριος Τσίμιροτ

Από inpaok.gr: Ο Γκόικο Τσίμιροτ ήταν ίσως ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς είναι μετά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.gr
Ο εξαιρετικός κύριος Τσίμιροτ

 

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως το νέο Next Big Thing της πατρίδας του και οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» περίμεναν πολλά από αυτόν.

 

Όμως, στον πρώτο του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη, είχε την ατυχία να τραυματιστεί.

 

Ο 22χρονος έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης 3 μήνες και δέκα ημέρες. Ωστόσο, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τον ΑΟ Χανίων για την φάση ομίλων του κυπέλλου, ο Ίγκορ Τούντορ του έδωσε φανέλα βασικού.

 

O Tσίμιροτ, στην αναμέτρηση με τους κρητικούς, έμοιαζε σαν να μην είχε τραυματιστεί ποτέ. Η απόδοση του ήταν σε υψηλά επίπεδα και ήταν αυτός που είχε επωμιστεί την ευθύνη να μοιράζει την μπάλα στα πλάγια, έτσι ώστε ο Δικέφαλος να απειλεί και να αναπτύσσεται από τις πτέρυγες.

 

Μάλιστα, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ο Βόσνιος θα μπορούσε να χρισθεί σκόρερ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, καθώς το σουτ που επιχείρησε στο 70ο λεπτό χτύπησε στο δοκάρι.

 

Έτσι, ο 22χρονος μέσος τελείωσε τον αγώνα έχοντας γραμμένη στα στατιστικά του την ασίστ που έδωσε στο γκολ του Μυστακίδη στο 61΄.

 

Ο νεαρός άφησε άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους του Δικεφάλου, αφού στο ματς με τα Χανιά έδειξε τις αρετές που διαθέτει και έκαναν τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει.

 

Πλέον, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ίγκορ Τούντορ έχει ακόμα ένα βέλος στην φαρέτρα του για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου που ακούει στο όνομα Γκόικο Τσίμιροτ.

Διαβάστε ακόμη...