Από Κωνσταντινούπολη, Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Από superbasket.gr: Σε ελληνικό έδαφος, μετά το επιβλητικό νικηφόρο πέρασμά του από το «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης επί της Μπεσίκτας, βρίσκεται και πάλι ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: superbasket.gr
Από Κωνσταντινούπολη, Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου πήραν σπουδαίο «διπλό» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Eurocup και παρέμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης στου «32». Πλέον, η προσοχή τους στρέφεται και πάλι εντός συνόρων, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα τους με τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Περιβόλας (05/12, 17.00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αφίχθη το πρωί της Πέμπτης (03/12) από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, από όπου μετακινήθηκε οδικώς για την Πάτρα. Με την άφιξη στην αχαϊκή πρωτεύουσα το πρόγραμμα για τους «ασπρόμαυρους» περιλαμβάνει ξεκούραση από το ταξίδι και αργότερα προπόνηση, προκειμένου ο 66άχρονος τεχνικός να βάλει τους παίκτες του σε πνεύμα προετοιμασίας για το ματς με τους «μελανολεύκους». Οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στη βάση τους οδικώς μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, ξημερώματα Κυριακής (06/12).

Διαβάστε ακόμη...