«Ζεσταίνεται» ο Ιβάν!

Από inpaok.com: Η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας στο «Σινάν Ερντέν» με το buzzer beater του Ουίλιαμ Χάτσερ ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη, για το τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα, ειδικά εάν ενισχυθεί ουσιαστικά εκεί που το έχει πραγματικά ανάγκη.
Πηγή: inpaok.com
«Ζεσταίνεται» ο Ιβάν!

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης, παρέδωσαν μια εξαιρετική μπασκετική παράσταση στην Αρένα της Κωνασταντινούπολης και φώναξαν βροντερό «παρών», μπαίνοντας και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Eurocup.

Πάνω από όλα, όμως, ήταν μία νίκη – μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι βέβαιο πως «ζεσταίνεται» ακόμη περισσότερο, βλέποντας την ομάδα μπάσκετ να πετυχαίνει τέτοιες υπερβάσεις, με μπάτζετ περίπου όσο το συμβόλαιο ενός από τους παίκτες της τουρκικής ομάδας.

Ο 56χρονος ομογενής επιχειρηματίας δείχνει το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και πιο κοντά στον μπασκετικό ΠΑΟΚ και το μόνο σίγουρο είναι, ότι βραδιές σαν τη χθεσινή, μπορεί να αποτελέσουν το κίνητρο για την πολυπόθητη είσοδό του στην ΚΑΕ. Ήδη έχει αποφασίσει να ενισχύσει άμεσα την ομάδα με παίκτες. Πόσο άραγε να απέχει ακόμη από τη μεγάλη απόφαση...

Διαβάστε ακόμη...