Αναλαμβάνει δράση ο Βεζυρτζής

Από inpaok.com: Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Νίκος Βεζυρτζής.
Πηγή: inpaok.com
Αναλαμβάνει δράση ο Βεζυρτζής

Ο πρώην πρόεδρος ενημερώθηκε από τους επιτελείς της ΠΑΕ για διάφορα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα τα ηνία του οποίου θα αναλάβει, πιθανότατα από την Δευτέρα. Ο Βεζυρτζής είχε πολύωρη συνεργασία με τον Φράνκ Αρνεσεν που ως αθλητικός διευθυντής έχει και την ευθύνη να ενημερώσει για όλα τα ζητήματα.

Ανάλογες επαφές θα έχει και τις επόμενες ημέρες (θα ακολουθήσει συνάντηση και με τον Ιγκόρ Τούντορ) προκειμένου να σχηματίσει όσο το δυνατό καλύτερη άποψη για το ποδοσφαιρικό τμήμα πριν την τελική συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Το Σαββατοκύριακο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (Κυριακή) αλλά και για να οριστικοποιήσει τη συνεργασία του με τον Νίκο Βεζυρτζή.

Η διαδικασία (εφόσον συμφωνήσουν σε όλα Σαββίδης-Βεζυρτζής) θα πάρει οριστική μορφή την ερχόμενη Δευτέρα με την ανακοίνωση συμμετοχής του Νίκου Βεζυρτζή στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη θέση του Ηλία Γεροντίδη που θα διατηρήσει το ρόλο του επικεφαλής της ασφάλειας του Δικεφάλου.

Με την ανάληψη καθηκόντων, ο Βεζυρτζής θα παρουσιαστεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Γερμανία για το παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League.

Διαβάστε ακόμη...