«Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος στον δεύτερο γύρο»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5  φιλοξενήθηκε ο Ανέστης Αναστασιάδης και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την ομάδα του την Καλλονή.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος στον δεύτερο γύρο»

Στο καλό μας διάστημα ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ από προσωπικές ενέργειες χωρίς να κάνει ευκαιρίες και πήρε τη νίκη και εμάς μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Για τα πρόσωπα που έκαναν την διαφορά στον χθεσινό αγώνα: «Ήταν δύο ομάδες που δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις αν έπαιζε η προτελευταία ομάδα με μια μεγάλη ομάδα. Ο Ροντρίγκεζ και ο Αθανασιάδης ξεχώρισαν. Ο Μακ έκανε μια ενέργεια στο 75' αν και τον περιμέναμε πολύ καλύτερο.»

Για τις διαφορές ανάμεσα στις ομάδες του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει και έχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε την ΑΕΚ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ που τους έδωσε το δικαίωμα να σκεφτούν τη νίκη: «Σίγουρα βλέποντας την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια μας έδωσε το δικαίωμα να το σκεφτούμε αυτό αλλά και εμείς δεν είμαστε σε θέση να αποφασίζουμε ποιόν αγώνα θα χτυπήσουμε και ποιόν όχι. Εμείς στη δύσκολη θέση που βρισκόμαστε πρέπει να χτυπάμε όλα τα ματς.»

Από την στιγμή που δεν έχει ο ΠΑΟΚ την Ευρώπη και θα είναι πιο ξεκούραστος, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος στο δεύτερο εξάμηνο. Στην Τούμπα δεν θα χάνει βαθμούς και εκτός θα είναι πιο απελευθερωμένος.

Για το τι άλλαξε στην Καλλονή και είναι φαβορί για υποβιβασμό: «Είναι και παράγοντας τύχη για να μπορέσεις να μείνεις. Φυσικά ήταν και το θέμα των τραυματισμών αλλά και το θέμα ψυχολογίας που δεν έχουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια.»

Για το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι θρίλερ: «Σε αυτό φταίει το πάθος μας, αλλά και η εικόνα του ΠΑΟΚ μας έκανε να βγούμε μπροστά για να κερδίσουμε γιατί είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση.»

Διαβάστε ακόμη...