Η έκπληξη, ο Βεζυρτζής και ο Κούδας

Από inpaok.com: Ο Νίκος Βεζυρτζής δεν είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ που δέχθηκε πρόταση από τον Ιβάν Σαββίδη για να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει από την γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου.
Πηγή: inpaok.com
Η έκπληξη, ο Βεζυρτζής και ο Κούδας

Ο ομογενής επιχειρηματίας ανάλογη πρόταση κατέθεσε και στον Γιώργο Κούδα. Στον «Μεγαλέξανδρο» πρότεινε διαφορετικό τομέα δράσης με άλλες αρμοδιότητες διαφορετικές απ΄ αυτές που σκοπεύει να αναθέσει στον Νίκο Βεζυρτζή εφόσον βέβαια βρεθεί οριστικά πεδίο δράσης και συνεργασίας και με τους δυο.

Ο Σαββίδης προχώρησε ακόμα περισσότερο και συζήτησε και με 3ο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ την προοπτική συνεργασίας και συμμετοχής στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση που θέλει χρόνο για να προκύψει συμφωνία.

Η πρόταση του Ιβάν αιφνιδίασε το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε που ζήτησε χρόνο για να επεξεργαστεί την πρόταση πριν δώσει την οριστική του απάντηση. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να αποδεχτεί την πρόταση και να έχει ρόλο συμβούλου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές ότι ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να αλλάξει το προφίλ της ομάδας. Να προσθέσει DNA ΠΑΟΚ στον ΠΑΟΚ μετά από αποτυχημένες προσπάθειες τριών ετών. Χάθηκαν πολλά λεφτά ολ΄ αυτά τα χρόνια χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Κάτι που ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν μπορεί να ανεχτεί.

Θέλει αποτελέσματα και μια ομάδα που θα προκαλεί σεβασμό και εμπιστοσύνη στον κόσμο. Τον ενοχλεί αφάνταστα τον Σαββίδη το γεγονός ότι ο κόσμος απομακρύνεται από την Τούμπα και γενικότερα από τον ΠΑΟΚ. Θεωρεί ότι ήταν λάθος το γεγονός ότι η ΠΑΕ και η ομάδα απομακρύνθηκαν από την οικογένεια του Δικεφάλου.

Το μοντέλο ΠΑΟΚ αποκλειστικά με τεχνοκράτες δεν λειτούργησε. Και είναι λογικό να μην έχει αποτελέσματα σε μια ιδιαίτερη κοινωνία όπως η ελληνική και μια ακόμα πιο ιδιαίτερη κοινωνία – οικογένεια όπως αυτή του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να λείπει το συναίσθημα.

Διαβάστε ακόμη...