Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Μυτιλήνης: "Φανέλα ντεμέκ!"

Από paokrevolution.net: Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση εκφράζοντας παράπονα και για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Πηγή: paokrevolution.net
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Μυτιλήνης: "Φανέλα ντεμέκ!"

....και μετα κόπων και βασάνων, πήραμε και μια νικη στη "καυτή" έδρα της Μυτιληνης. Μια νικη που της δωσαμε παραπανω αξια απ, οτι επρεπε. Δεν θα σταθούμε στο αγωνιστικό κομματι. Άλλωστε εχουμε καταντήσει να μιλαμε και να ζητάμε τα αυτονόητα. Εχουμε καταντήσει να χαιρόμαστε οταν η ομαδα νικά χωριά που βρίσκονται στη super league μονο δυο χρονια.

Θα σταθούμε ομως στα σκυθρωπά πρόσωπα των παιχτων, οταν ηρθαν με την αποστολη. Ψυχολογία μηδέν. Στο ιδιο εργο θεατές οπως και περσι. Με παιχτες που αντι να παίρνουν κουραγιο απο μας, σε ενα αφιλόξενο μερος κρατώντας τη σημαια του ΠΑΟΚ μας ψηλα, μας κανουν ακομα πιο χαλια απ , οτι ειμασταν.

Θα σταθούμε στα της παε. Σε αυτο το φαύλο συστημα, που αποτελείται απο μια ομαδα τεχνοκρατών, ανιδεων, άλλων χρωμάτων, που ακομα τρώνε ψωμι απο τον ΠΑΟΚ, αλλα απο ΠΑΟΚ, ντεμεκ!! Οταν πήραμε να μαθουμε τι ωρα ερχεται η αποστολη, προφανως ο βολεμένος υπάλληλος ενοχλήθηκε και μας ειπε πως τον πριξαμε....

Θα σταθούμε στο τελος του αγωνα οταν σας φωνάζαμε να έρθετε κοντα μας και σεις μας χειροκροτουσατε απο τη σέντρα. Τι φοβηθηκατε; Ενα τσούρμο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ;;;Το κράξιμο; Τις αντρικιες κουβέντες; Ή μηπως νομίζετε οτι, θα σας ζητούσαμε πραγματα;;; Εμεις το μονο που θέλαμε ηταν, να σας χειροκροτήσουμε και να σας χτυπήσουμε στη πλάτη! Και να σας ενθαρρύνουμε για τη συνεχεια! Αλλα ΦΑΝΕΛΑ, ντεμεκ!

Θα σταθούμε στους πανυγηρτζιδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που θυμούνται τον συνδεσμο με την καλλονη, που ζητάνε κανα εισιτηριακι σε κανα ντερμπι, που ήρθανε χθες στο γηπεδο με το καφεδάκι τους στη θεσούλα τους να δούνε ΠΑΟΚ. Νομιζεις και βλέπουνε κανα ματς Αγγλίας. Γιαυτους που σνομπάρουν τον συνδεσμο, ενω εμεις με νυχια και με δοντια προσπαθούμε να τον κρατήσουμε, με προσωπικές θυσιες, σε ενα αφιλεξενο μερος εδω και πεντε χρονια. Αλλα ΠΑΟΚΤΖΗΣ, ντεμεκ.

Αλλα θα σταθούμε και στα ευχάριστα. Στα παλικάρια της Κ-20 που νίκησαν επάξια την αντίστοιχη Κ-20 της Καλλονης. Απο αυτο το νεο αιμα παιδιών που πάλεψε για τη νικη και το απογευμα εγινε ενα μαζι μας στη κερκιδα.

Ολα αυτα, ως ενας απολογισμός των πραγμάτων που συνέβησαν το διήμερο. Γιατι τη Μυτιληνη την θυμάστε μονο οταν παιζει με την Καλλονη. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΨΗΛΑ!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ!
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

Υ.Γ. Ντεμεκ Π ιστη
Ντεμεκ Α γαπη
Ντεμεκ Ε νοτητα

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Μυτιληνης 2010
"Always sailing for our madness"

**η παρούσα ανακοίνωση εκφράζει τον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Μυτιληνης και ουδεμία σχεση εχει με την Ένωση Συνδεσμων "Αετοί του Αιγαίου".

Διαβάστε ακόμη...