Νίκησε και ελπίζει ο Πανθρακικός

Με γκολ του Μεχία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
Νίκησε και ελπίζει ο Πανθρακικός

Μονόδρομος ήταν η νίκη για τις δύο ομάδες, που είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα αυτής της φάσης, αν ήθελαν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στη συνέχεια. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σε ένα κακό παιχνίδι, στο οποίο ούτε απείλησαν ιδιαιίτερα, αλλά ούτε και απειλήθηκαν από τους Θεσσαλούς.

Ο Πανθρακικός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο εικοσάλεπτο, είχε τον έλεγχο, αλλά η μοναδική καλή στιγμή του ήταν στο 8΄όταν ο Ροτζέριο έκανε το κοντρόλ και το σουτ με τη μία από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλάκη. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν χώρους και... ισοφάρισαν τις καλές φάσεις στι 23' όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Καραμανλής έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 42' οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μαρκόπουλο, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μεχία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με βολίδα έξω από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μια μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν, όταν στο 49ο λεπτό ο Τσιλιγκίρης πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, έφερε τη μπάλα στο δεξί, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67' για την πρώτη καλή στιγμή του Πανθρακικού στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ροτζέριο άφησε με το κεφάλι στον Μπαϊκαρά, ο οποίος έκανε κακό σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει ψηλά άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτοί που έδειχναν μεγαλύτερη διάθεση να φτάσουν σε δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά δεν ήρθε. Σημασία για τους Θρακιώτες έχει ότι πήραν τους τρεις βαθμούς και ελπίζουν σε πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46' Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78' Χαβίτο), Μάρτινς, Μουδούρογλου (46' Ψάλτης), Νικόλτσης.

Ολυμπιακός Βόλου: Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56' Νάστος), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (63' Γκουγκούδης), Κεσίδης (86' Αλαμάνης), Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης​

*Στον 3ο όμιλο, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός και Χανιά έχουν από 3 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τα Χανιά.

Διαβάστε ακόμη...