Ο αποτελεσματικότατος Αθανασιάδης

Από sport24.gr: Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ο δεύτερος πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος όσον αφορά την επίτευξη τερμάτων ενώ έχει την σχετική πρωτιά ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Ο αποτελεσματικότατος Αθανασιάδης

Η εκτελεστική δεινότητα του Στέφανου Αθανασιάδη είναι γνωστή... Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Καλλονή καθώς ο Ελληνας φορ σκόραρε δύο φορές στις δύο τελικές προσπάθειες που είχε στο ματς.

Για άλλη μια φορά ο τελευταίος έδειξε πως δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα όσον αφορά την επίτευξη τερμάτων (σ.σ. βάσει της αναλογίας των τερμάτων που πετυχαίνει και των τελικών προσπαθειών του).

Ο Κλάους, που συνολικά έχει πέντε γκολ σε 10 αγώνες της Σούπερ Λιγκ, πέραν της πρωτιάς του στον "Δικέφαλο είναι ο δεύτερος πιο εύστοχος παίκτης του πρωταθλήματος (σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Σούπερ Λιγκ, στην κατηγορία "κορυφαίοι παίκτες" σχετικά με τα γκολ και τις τελικές προσπάθειες) όσον αφορά τις τελικές προσπάθειες που χρειάζεται για να σκοράρει πετυχαίνοντας ένα τέρμα ανά 2,4 τελικές προσπάθειες (πρώτος είναι ο Απόστολος Γιάννου ο οποίος πετυχαίνει ένα γκολ ανά 2,1 τελικές προσπάθειες).

Είναι γεγονός πως την τρέχουσα σεζόν σε αγώνες του ΠΑΟΚ έχει φανεί ξεκάθαρα πως υπάρχει πρόβλημα στο να τροφοδοτηθούν τόσο ο Κλάους όσο και ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες για γκολ από τους δύο παίκτες. Στο ματς κόντρα στην Καλλονή, πάντως, η επίθεση των "ασπρόμαυρων" "δούλεψε" για τον Αθανασιάδη, με την έννοια πως τον "έψαξε" στα δύο τέρματα που πέτυχε και αυτός αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Και είναι προφανές πως αυτό θα πρέπει να συμβαίνει και στα επόμενα παιχνίδια του "Δικεφάλου" αφού είναι γνωστό πως ο Αθανασιάδης έχει την δυνατότητα να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (να πετύχει γκολ, δηλαδή, με την... μία και δίχως για παράδειγμα να χρειαστεί ο ίδιος να ντριπλάρει τον αντίπαλο ή γενικότερα να κάνει κάποια ατομική ενέργεια).

Τα γκολ του Κλάους στο φετινό πρωτάθλημα με ΑΕΚ και Πανθρακικό

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1:

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3:

Διαβάστε ακόμη...