«Πέρασε γολγοθά ο ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5,  φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλλονής Θαλής Θεοδωρίδης και αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Πέρασε γολγοθά ο ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνομιλία του με τον Τούντορ μετά το ματς: «Όπως κάνω κάθε φορά με όλους σαν καλός οικοδεσπότης, το ίδιο έκανα με τον ΠΑΟΚ και με τον Τούντορ. Του ευχήθηκα να συνεχίσει να παλεύει γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία. Ανταλλάξαμε απόψεις για το ποδόσφαιρο και γενικά είπαμε τα δικά μας».

Για το παιχνίδι: «Πέρασε γολγοθά ο ΠΑΟΚ μέχρι να πάρει τη νίκη. Κυνικά, βέβαια, το ζητούμενο είναι η νίκη, όμως, σε βάθος χρόνου νίκες με τέτοιο τρόπο δεν μπορούν να έχουν συνέχεια. Αντιθέτως, παιχνίδια στα οποία τρέχεις, πιέζεις για να κάνεις την ανατροπή, άσχετα αν δεν τα καταφέρνεις δείχνεις πως έχεις μέλλον. Αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε μέλλον».

Για τον ΠΑΟΚ: «Εμείς γνωρίζαμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με δύναμη στα άκρα. Προσπαθήσαμε να κόψουμε το κάθετο παιχνίδι γιατί εκεί στηρίζεται ο ΠΑΟΚ. Προσπαθεί να φέρει την μπάλα στον άξονα και εν συνεχεία να απελευθερώσει τους εξαιρετικούς ακραίους που διαθέτει. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που ο Ροντρίγκες έκανε τέσσερις πλαγιοκοπήσεις. Απλά στη μία και μοναδική που βρήκε παίκτη μέσα στην περιοχή, ο Αθανασιάδης δεν συγχωρεί».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...