Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και Karàbourno συνεχίζουν μαζί

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το εστιατόριο θαλασσινών Karàbourno, το οποίο συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας και αυτή την αγωνιστική περιόδου ως "Επίσημος Χορηγός/ Προμηθευτής".
Πηγή: paokbc.gr
Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και Karàbourno συνεχίζουν μαζί

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κ. Δαμιανίδης Σάββας δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά υποστηρίζουμε τη σκληρή δουλειά που γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. και ευχόμαστε, και με την μικρή δική μας συνδρομή, η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει».

ΠΡΟΦΙΛ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Με σεβασμό στη φρεσκάδα της πρώτης ύλης και με «όπλα» τη γνώση και τη φαντασία η ομάδα του Karàbourno δίνει στους θαλασσινούς μεζέδες μια γήινη διάσταση και σε εσάς πολλούς -και γευστικότατους- λόγους να το επισκέπτεστε ξανά και ξανά.

Δοκιμάστε ένα γαστρονομικό ταξίδι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Εδώ η πέστροφα συναντάει τα φουντούκια, οι γυαλιστερές και τα κυδώνια γίνονται σαγανάκι και το χταπόδι συναντά τον πουρέ μελιτζάνας, τα τηγανητά σερβίρονται στην καλύτερη εκδοχή τους, ενώ τα φρέσκα ψάρια ψήνονται στην εντέλεια, για να προσφέρουν μοναδικές γευστικές συγκινήσεις.

Εσύ δοκίμασες τις γεύσεις μας;

Θα μας βρεις στην Πλατεία του Mediterranean Cosmos. Karàbourno, τηλ.: 2310 475444.

www.facebook.com/Karabourno
https://www.facebook.com/OMikrosVorias/

Διαβάστε ακόμη...