Ενίσχυση με ποιοτικές λύσεις στον ΠΑΟΚ

Απόν contra.gr: Το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει παίκτη την επόμενη εβδομάδα και η δυνατότητα που έχει πλέον ο "Δικέφαλος" να κοιτά τις πιο ακριβές περιπτώσεις.
Πηγή: contra.gr
Ενίσχυση με ποιοτικές λύσεις στον ΠΑΟΚ

Σε συζητήσεις με στρατόπεδα καλαθοσφαιριστών σχετικά με το θέμα της ενίσχυσης βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" κινείται πλέον πιο άνετα έχοντας την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, δίχως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει η διάθεση να ξοδευτούν πάρα πολλά λεφτά και ειδικά πολλαπλάσια της πραγματικής αξίας κάποιων παικτών.

Σύμφωνα με την πιάτσα τον ατζέντηδων "ο ΠΑΟΚ ψάχνει κάτι πολύ καλό" και "κοιτά" σχετικά ακριβούς και ποιοτικούς παίκτες, αν και μερικοί είναι έξω από τα οικονομικά δεδομένα του όπως ο Στάνκο Μπάρατς της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία το στρατόπεδο του γνωστού σέντερ θα συζητήσει για το μέλλον του στην ιταλική ομάδα (λογικά θα μείνει σε αυτήν). Πάντα υπάρχει και το θέμα της ενίσχυσης στα γκαρντ και μια υποψήφια λύση θα μπορούσε να είναι ο Τζέκελ Φόστερ.

Για το θέμα της ενίσχυσης με "κοντό", στις τάξεις του "Δικεφάλου" τονίζεται πως αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης από την ομάδα, είτε δηλαδή ο Τέπιτς, είτε ο Ντούβνιακ για τον οποίο ακούγεται πως η θέση του στην ομάδα ίσως να μην είναι και τόσο σίγουρη, αν αποκτηθεί καλαθοσφαιριστής στη περιφέρεια. Στον "Δικέφαλο" γενικώς "δουλεύουν" το θέμα της ενίσχυσης και δεν αποκλείεται ως την άλλη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να ανακοινώσει κάποιον παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...