Πρόταση επιστροφής στον Κούδα

Από thessports.gr: Ο Νίκος Βεζυρτζής δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στην διοίκηση της ΠΑΕ, όπως αυτή θα προκύψει μετά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 21 Δεκεμβρίου.
Πηγή: thessports.gr
Πρόταση επιστροφής στον Κούδα

Όπως όλα δείχνουν, στα κοινά του Δικεφάλου επανέρχεται και ο Γιώργος Κούδας.

Για τον Βεζυρτζή έχουν όλα δρομολογηθεί και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πολύπειρος παράγοντας θα αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως συζήτησε τις προηγούμενες ημέρες με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έκανε πρόταση για να μπει στην διοίκηση και στον Γιώργο Κούδα, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να δώσει καταφατική απάντηση. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ο ρόλος που θα έχει στο διευρυμένο διοικητικό σχήμα, ωστόσο από μόνη της η παρουσία στη νέα διοίκηση του κορυφαίου παίκτη που έχει αναδείξει ο ΠΑΟΚ στην 90χρονη ιστορία του, λέει πολλά. Εννοείται, βέβαια, ότι η θέση που θα αναλάβει ο Κούδας θα είναι αντίστοιχη του κύρους και της φήμης που απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Δεν είναι μυστικό ότι με τις παραπάνω κινήσεις ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει πιο ....ΠΑΟΚ την ομάδα, αξιοποιώντας επίλεκτα στελέχη της οικογένειας και, από την άλλη, παραμερίζοντας τους ...αλεξιπτωτιστές. Ποντάρει, λοιπόν, στην συσσωρευμένη εμπειρία τους και στην γνώση τους για τις ιδιαιτερότητες του συλλόγου, ελπίζοντας ότι από την διοίκηση θα αρχίσει να αλλάζει το κλίμα, προκειμένου στην συνέχεια να ακολουθήσει και το αγωνιστικό τμήμα.
Η είσοδος στην διοίκηση των Βεζυρτζή και Κούδα θα επικυρωθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση της 21ης Δεκεμβρίου (πραγματοποιείται ακριβώς για την διεύρυνση του σχήματος).

Η τωρινή διοίκηση είναι πενταμελής (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Ιάκωβος Αγγελίδης, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής ο Μάκης Γκαγκάτσης και μέλη οι Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλίας Γεροντίδης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος), ενώ η νέα θα είναι 7μελής ή και 9μελής. Ο Γεροντίδης δεν θα μετέχει στο επόμενο σχήμα, αφού ο ρόλος του ως υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ εξυπηρετείται και χωρίς να είναι κατ' ανάγκην μέλος της διοίκησης.

Διαβάστε ακόμη...