Ένσταση ο Άρης κατά του ΠΑΟΚ σε αγώνα παιδιών!

Από inpaok.com: Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ νίκησε το Σάββατο στο ντέρμπι την αντίστοιχη ομάδα του Άρη με 1-0, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΜ, ωστόσο στον Άρη έκαναν ένσταση για να κερδίσουν τον αγώνα στα χαρτιά!
Πηγή: inpaok.com
Ένσταση ο Άρης κατά του ΠΑΟΚ σε αγώνα παιδιών!

Ο Δικέφαλος, αγωνίστηκε με έξι ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχή και στα πρωταθλήματα υποδομής της Superleague καθώς στον ΠΑΟΚ εκμεταλλεύονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ προκειμένου κάποιοι μικροί ποδοσφαιριστές τους που είτε είναι τραυματίες είτε έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής να κερδίζουν εμπειρίες και χρόνο που συνήθως δεν παίρνουν.

Στον Άρη όμως προφανώς το μόνο που τους νοιάζει είναι το αποτέλεσμα και πως θα κερδίσουν μία αναμέτρηση έστω και στα χαρτιά και έκαναν ένσταση αφού σύμφωνα με τον κανονισμό δεν επιτρέπεται στην ΕΠΣΜ να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα υποδομής της Superleague.

Στον ΠΑΟΚ βέβαια ούτε που τους νοιάζει αν θα χάσουν έναν αγώνα και ειδικά στα χαρτιά αφού στο μόνο που είναι επικεντρωμένοι είναι η εξέλιξη των νεαρών ταλέντων.

Διαβάστε ακόμη...