Πάει στην Καλλονή με οδηγό την Γκαμπάλα

Από sport24.gr: Σήμερα θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Ίγκορ Τούντορ για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα στη Μυτιλήνη, ωστόσο ήδη έχει στο μυαλό του το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει.
Πηγή: sport24.gr
Πάει στην Καλλονή με οδηγό την Γκαμπάλα

Μετά τον αγώνα με τη Γκαμπάλα την περασμένη Πέμπτη, ο Ίγκορ Τούντορ, όχι μόνο δήλωσε ότι ικανοποιήθηκε από την εμφάνιση των παικτών του, αλλά πρόσθεσε κιόλας πώς πήρε τις απαντήσεις που ήθελε πάνω σε αγωνιστικά ζητήματα.

Είναι προφανές πώς ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ εκλαμβάνει το παιχνίδι που πέρασε με τους Αζέρους, ως τον οδηγό με τον οποίο θα πορευτεί για να καταστρώσει τη στρατηγική του για το καθοριστικό ματς με την Καλλονή.

Στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο 37χρονος κόουτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αφού προτίμησε να αποφορτίσει τους παικτες του, κρατώντας τις δοκιμές για σήμερα στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης (15.00, Μεσημβρία) πριν η ομάδα αναχωρήσιε για τη Μυτιλήνη.

Ωστόσο, με βάση την ικανοποίηση που εξέφρασε ο Τούντορ μετά το ματς με τη Γκαμπάλα, ένα λογικό σενάριο ενδεκάδας έχει ως εξής:

-Μπροστά από τον Γλύκο η τριάδα των στόπερ θα αποτελείται από τους Σκόνδρα (δεξιά), Τζαβέλλας (αριστερά) και ο Μαλεζάς ανάμεσά τους σε ρόλο συντονιστή στην άμυνα.

-Η μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Τζιόλη, Κάτσε, ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Πέλκας και στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελούν οι Αθανασιάδης και Μακ (απόντος του Μπερμπάτοφ και με λίγες πιθανότητες να επιλεγεί ο Ζάιρο).

Τέλος, σε ό,τι να κάνει με τις θέσεις των δύο ακραίων στο 3-5-2, ο ένας είναι σίγουρος (Ροντρίγκες) και μένει να φανεί ποιος θα πάρει τη θέση του Κίτσιου (τέθηκε νοκ άουτ με θλαση στο λαγονοψοΐτη) στη δεξιά πλευρά.

Λόγω της δοκιμής που έκανε στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Γκαμπάλα, πιθανόν να επιλεγεί ο Έρικ Σάμπο, ωστόσο υπάρχει ο Κωνσταντινίδης που γνωρίζει πολύ καλά τη θέση, αλλά μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό σε αγωνιστική δράση, δεν του έχει δώσει ευκαιρίες ο Τούντορ.

Τέλος, υπάρχει ακόμη, η λύση Λέοβατς. Σε περίπτωση που ο Τούντορ θελήσει να συμπεριλάβει τον συμπατριώτη του στην ενδεκάδα, τότε ο Ροντρίγκες θα παίξει στα δεξιά.

Διαβάστε ακόμη...