«Θα επιστρέψω πιο γρήγορα!»

απο inpaok.com : Παρά την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η ομάδα αποχώρησε κατηφής και στενοχωρημένη από το γήπεδο απευθείας για το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διακομίστηκε μετά τον τραυματισμό του ο αρχηγός της Γιάννης Παντακίδης.
Πηγή: inpaok.com
«Θα επιστρέψω πιο γρήγορα!»

Ο 30χρονος κεντρικός υποβλήθηκε σε εγχείρηση αμέσως μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και χθες Παρασκευή πήρε εξιτήριο. Για τον ίδιο έρχεται το δυσκολότερο κομμάτι του τραυματισμού, η ανάρρωση και η αποκατάσταση. Το INPAOK επικοινώνησε μαζί του, όπου πλέον αναρρώνει στο σπίτι του:

-Γιάννη καλησπέρα και περαστικά. Ο τραυματισμός σου αποδείχθηκε σοβαρός και ενδέχεται να σε κρατήσει αρκετό καιρό έξω από το γήπεδο. Οι εκτιμήσεις των γιατρών ποιές είναι;

«Ναι ήταν ένας πολύ επώδυνος τραυματισμός, ο δεύτερος μάλιστα σε μια εβδομάδα (σ.σ. έκανε ράμματα στο πρόσωπο μετά από σύγκρουση με τον Χιμένες στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό). Μεγάλη ατυχία. Οι αρχικές εκτιμήσεις μιλάνε για 3 μήνες εκτός, όμως με τη σωστή αποθεραπεία και με πολλή προσοχή πιστεύω ότι θα καταφέρω να μπω στην ομάδα και νωρίτερα. Δεν ήταν το χειρότερο που θα μπορούσα να πάθω καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο για να σπάσει η περόνη που θα με κρατούσε για μεγαλύτερο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά ευτυχώς ήταν μόνο ο αστράγαλος».

-Είχες ποτέ στην καριέρα σου παρόμοιο τραυματισμό, έχεις ξαναπεράσει αυτή τη διαδικασία;

«Στα 15 χρόνια που παίζω βόλει ήμουν τυχερός και δεν είχα κάποιο τραυματισμό οπότε όλο αυτό είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Δεν το βάζω κάτω βέβαια καθώς είμαι σίγουρος πως όλο αυτό θα με κάνει δυνατότερο».

-Οι συμπαίκτες σου ήταν σοκαρισμένοι και αφιέρωσαν τη νίκη σε εσένα:

«Ναι αυτό είναι αλήθεια και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που βρέθηκαν δίπλα μου και στο νοσοκομείο και στο σπίτι, παντού. Είναι πολύ όμορφο να έχεις δίπλα σου τους συμπαίχτες σου σε μια δύσκολη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που στάθηκαν μαζί μου σε όλο το διάστημα από το γήπεδο μέχρι και την εγχείρηση, καθώς η ομάδα ανέλαβε όλα τα ιατρικά έξοδα και είμαι ευγνώμων γι αυτό».

-Μετά τον τραυματισμό σου η ομάδα έχει πλέον δύο κέντρικούς και πολύ βαρύ πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πώς πιστεύεις ότι θα ανταπεξέλθει;

«Είναι δύσκολο γιατί ένας τραυματισμός πάντα αφήνει ένα κενό στην ομάδα, όμως πιστεύω πως και ο Θάνος (Ντίνας) και ο Γκεοργκίεφ είναι δύο εξαιρετικοί αθλητές και θα κρατήσουν την ομάδα ψηλά. Όπως φάνηκε και μετά τον τραυματισμό μου, η ομάδα ανταπεξήλθε πολύ καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης πως θα καλύψει το κενό, όμως πραγματικά πιστεύω πως η ομάδα θα βρίσκεται ψηλά όπως πάντα».

–Θέλεις να δώσεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο που αγωνιά για την κατάστασή και την αποθεραπεία σου;

«Ο κόσμος της ομάδας θέλω να γνωρίζει ότι είναι ένας πολύ δύσκολος τραυματισμός, όμως πάμε καλά, τώρα αρχιζει το δύσκολο κομμάτι. Με πολλή προσοχή και σωστή αποκατάσταση θα γυρίσω δυνατότερος να βοηθήσω την ομάδα μας σε όλους τους στόχους της».

Διαβάστε ακόμη...