Δεν είναι η πρώτη φορά, που φεύγει…

Από inpaok.com: Σε θέμα των ημερών έχει αναδειχθεί η συμπεριφορά του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μετά την αλλαγή του από τον Ίγκορ Τούντορ στο ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στην Καμπάλα.
Πηγή: inpaok.com
Δεν είναι η πρώτη φορά, που φεύγει…

Ο Βούλγαρος σταρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, στο 70o λεπτό της αναμέτρησης, όταν κι αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Μυστακίδη, χωρίς να ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία.

Να δώσει το χέρι, δηλαδή, στον προπονητή του και στη συνέχεια να καθίσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Αντίθετα, ο Μπερμπάτοφ κατευθύνθηκε, εμφανώς εκνευριμένος, κατευθείαν, στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, αποχώρησε άρον άρον από την Τούμπα.

Αυτή, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Μίτκο λειτουργεί μ' αυτόν τον τρόπο, αφού έχουν προηγηθεί κι άλλες παρόμοιες αντιδράσεις, στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν και πάλι σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ και μάλιστα στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, τότε όμως η κίνησή του αυτή, πέρασε απαρατήρητη.

Ο Μπερμπάτοφ αντικαταστάθηκε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Δημήτρη Πέλκα, έχοντας, μόλις, σκοράρει εις βάρος ων «πρασίνων» σε μια φάση, η οποία προκάλεσε και τον τραυματισμό του. Τότε, ο Βούλγαρος επιθετικός προτίμησε και πάλι να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, βάζοντάς τα με την... κακή του τύχη!

Η δεύτερη φορά ήταν σε ματς της εθνικής του ομάδας, το 2006, και πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του φιλικού αγώνα της Βουλγαρίας με τη Σερβία. Ενώ, τέλος, η τρίτη καταγράφηκε, το 2011, όταν όντας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε από το Γουέμπλεϊ, αμέσως, μετά την απόφαση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να τον αντικαταστήσει, κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League με τη Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε ακόμη...