Τα συνθήματα των ΠΑΟΚτσήδων που έγραψαν ιστορία!

Από metrosport.gr: Όσο περνούν τα χρόνια οι Έλληνες οπαδοί χάνουν την ευρηματικότητά τους, όχι όμως και οι ΠΑΟΚτσήδες.
Πηγή: metrosport.gr
Τα συνθήματα των ΠΑΟΚτσήδων που έγραψαν ιστορία!

Με αφορμή το χθεσινό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ματς με την Καμπάλα, το metrosport.gr έψαξε και βρήκε μερικά από τα καλύτερα συνθήματα που έχουν ακουστεί σε αγώνες του ΠΑΟΚ, και έχουν προκαλέσει απίστευτο γέλιο.

Το σύνθημα: «ΠΑΟΚ ξέρω 'γω, ξέρω 'γω εντάξει, βασικά και δηλαδή ΠΑΟΚ μ' έχεις φτιάξει»

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκαλούν απορίες ή, κατά τα κοινώς λεγόμενα, θέλουν να "πουλήσουν τρέλα". Το παρακάτω σύνθημα κρατάει από τη δεκαετία του 1980.

Το σύνθημα:«Φάνη σ' αγαπούν όλα τα παιδάκια, γιατί βγαίνεις στο γυαλί και τρως τα γαριδάκια»

Με αφορμή τη διαφήμιση για το σνακ "Eurobasket '87", στην οποία συμμετείχε ο Φάνης Χριστοδούλου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν το παρακάτω σύνθημα, προκαλώντας το γέλωτα στον ίδιο τον άσο του Πανιωνίου!

Το σύνθημα: «Νο no no,no νερό στο Μορνό»

Την άνοιξη του 1993 χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέβηκαν στην Αθήνα για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Γλυφάδα, σε μία περίοδο που η πρωτεύουσα μαστιζόταν από λειψυδρία. Το παράκαναν όμως, γιατί ορισμένοι εξ αυτών άφησαν ανοικτές τις βρύσες των ξενοδοχείων που διέμεναν. Τραγουδήστε το στον ρυθμό του "No Limits" από "2 Unlimited".

Το σύνθημα: «Δώσε στο Φρατζέσκο γύρο φρέσκο, γύρο φρέσκο, γύρο φρέσκο»

Αξίζει να γίνει αναφορά στο παρακάτω σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι δεν ακούστηκε σε κάποιο γήπεδο. Συγκεκριμένα σκαρώθηκε σε ένα σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης από θαμώνες-υποστηρικτές του "δικεφάλου" και είχε αποδέκτη τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

To σύνθημα:«Μάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα, Σικαμπάλα-Σικαμπάλα»

Ο Σικαμπάλα ήρθε με "συστάσεις" στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο 2005, λίγους μήνες μετά από την άφιξη του μεγάλου Ριβάλντο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τελικά, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν δικαίωσε τους οπαδούς του "δικεφάλου", αφού αγωνίστηκε σε λίγα ματς, υπέπεσε σε ουκ ολίγα πειθαρχικά παραπτώματα κι έφερε στο αμήν τον τότε τεχνικό Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Το σύνθημα: «Βάλε μέσα τιμωρημένο, δεν μπορώ να περιμένω»

Τον Μάιο του 2005 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήθελαν να χάσει η ομάδα τους από τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά, προκειμένου να επικυρωθεί ο υποβιβασμός του Άρη στη Β' Εθνική. Το σύνθημα εμπεριείχε και μία νότα αυτοσαρκασμού, καθώς στο ξεκίνημα της σεζόν είχε προηγηθεί η αντικανονική συμμετοχή του Λιάσου Λουκά στην προκριματική φάση του Champions League με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το σύνθημα:«ΠΑΟΚ σ' αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ένας, κίτρινη στο ζέσταμα δεν έφαγε κανένας»

Στις 4 Φεβρουαρίου 2009, σε ένα ματς Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ο Σωτήρης Μπαλάφας δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον Τάσο Κάκκο, ενώ έκανε ζέσταμα πίσω από τη μια εστία επειδή του φώναξε "Κόρνερ είναι ρε, δεν το βλέπεις;"

Το σύνθημα: «Πάρτε το πρέφα, πάρτε το πρέφα, εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ»

Στις 26 Νοεμβρίου 2015 ο ΠΑΟΚ παίζει με την Καμπάλα για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Europa League. Ο Δικέφαλος έχει αποκλειστεί πριν ξεκινήσει ο αγώνας και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προς το τέλος φωνάζουν το συγκεκριμένο σύνθημα με αφορμή του γεγονότος ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Καμπάλα.

Διαβάστε ακόμη...