Ο Βεζυρτζής, ο Αγγελίδης και οι…άλλοι

Από thessports.gr; O Νίκος Βεζυρτζής πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους, με τους οποίους θα συνεργαστεί στο προσεχές διάστημα...
Πηγή: thessports.gr
Ο Βεζυρτζής, ο Αγγελίδης και οι…άλλοι

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και τον Μάκη Γκαγκάτση, που τον καλωσόρισαν στην Τούμπα, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του, κάτι που σύμφωνα με το περιβάλλον του, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί σύντομα.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ στον Βεζυρτζή έγινε πρόταση να συνεργαστεί με την ΠΑΕ πρώτα από τον Ιβάν Σαββίδη και σήμερα από τον Ιάκωβο Αγγελίδη, κάτι που προφανώς δεν ισχύει, καθώς ο Βεζυρτζής είναι επιλογή του μεγαλομετόχου, με την οποία δεν έχει σχέση ο σημερινός πρόεδρος της ΠΑΕ.

Είναι γεγονός, μάλιστα, πως η εμπλοκή Βεζυρτζή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (με δεδομένο ότι δεν είναι άνθρωπος που θα συμβιβαστεί με ρόλους διακοσμητικούς) ανοίγει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με το αν ο Σαββίδης θα διατηρήσει τον Αγγελίδη στο πόστο του προέδρου ή θα τον αξιοποιήσει κάπου αλλού, ωστόσο σ΄ αυτή τη φάση τέτοια συζήτηση δεν μπορεί να γίνει από την ώρα που δεν έχουν οριοθετηθεί οι αρμοδιότητες του Βεζυρτζή.

Ο Βεζυρτζής θα μπει στο διοικητικό συμβούλιο τυπικά στις 21 Δεκεμβρίου, όταν θα γίνει η έκτακτη γενική συνέλευση, με θέμα την διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου και την εκλογή νέων μελών. Σήμερα το συμβούλιο είναι 5μελές, θα γίνει 7μελές ή 9μελές.

Είναι σαφές, ότι ο Βεζυρτζής δεν θα είναι η μόνη προσθήκη στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες.
Υπενθυμίζεται στις 7 Δεκεμβρίου υπάρχει η τακτική συνέλευση, στην οποία θα γίνει η αντικατάσταση του Ζήση Βρύζα, που παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο, από τον Μάκη Γκαγκάτση, που ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου.

Διαβάστε ακόμη...