Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης

Aπό sport24.gr: Λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έμεινε εκτός προπόνησης την Πέμπτη. Στο "ψάξιμο" στον ΠΑΟΚ για "ψηλό".
Πηγή: sport24.gr
Εκτός προπόνησης ο Σχορτσανίτης

Κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ζενίτ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δέχτηκε ένα χτύπημα και σε κάποια στιγμή κούτσαινε. Ο "Σόφο" λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πέμπτης και ήταν ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που δεν είχε στην διάθεσή του ο Σούλης Μαρκόπουλος. Πάντως, σύμφωνα με όσα εκτιμούν στον "Δικέφαλο", την Παρασκευή ο Ελληνας σέντερ αναμένεται να προπονηθεί.

Στο μεταξύ, όπως ήταν... αναμενόμενο, ήταν αρκετοί οι "ψηλοί" που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη μετά την εκδήλωση πρόθεσης του Ιβάν Σαββίδη να βοηθήσει στην ενίσχυση. Στον "Δικέφαλο" είναι πιο... άνετοι οικονομικά και έτσι μεγαλώνει η λίστα των παικτών που μπορούν να "κοιτάξουν" (αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα "ξοδευτούν" πάρα πολλά λεφτά).

Θα είναι προσεκτικοί στην επιλογή τους, πάντως, θέλοντας έναν πολύ καλό σέντερ (υπάρχει και το σενάριο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί παίκτη στην περιφέρεια, αλλά στον "Δικέφαλο" τονίζεται πως ακόμη είναι νωρίς για να φανεί τι θα γίνει αφού στην παρούσα φάση προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός "ψηλού").

Διαβάστε ακόμη...