Τη γλιτώνει (;) ο Παναθηναϊκός

Από metrosport.gr: Μεγάλη πθανότητα υπάρχει να αποφύγει τελικά την αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός βάσει της πειθαρχικής δίωξης που έχει ασκήσει ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και να τιμωρηθεί απλά με ένα βαρύ πρόστιμο.
Πηγή: metrosport.gr
Τη γλιτώνει (;) ο Παναθηναϊκός

«Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ.2δ, ε, 3, 5β, 6 (περ. α, β και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Πρωταθλήματος Super League, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της 21/11/2015)», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Βάσει της δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκύπτουν κατηγορίες στους «πράσινους» για:

-εκτεταμένα επεισόδια στο εν γένει χώρο του γηπέδου, κάτι που μπορεί να του επιφέρει πρόστιμο από 40.000 μέχρι και 100.000 ευρώ

-επεισόδια στις κερκίδες που μπορεί να σημαίνει πρόστιμο από 50.000 μέχρι και 120.000 ευρώ.

Από τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, δεν προκύπτει δίωξη για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα και την τιμωρία με αφαίρεση τριών βαθμών.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν έχουν γλιτώσει τον κίνδυνο να τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών καθώς εάν κριθούν υπεύθυνοι για την μη τέλεση του αγώνα τότε βάσει της νομοθεσίας μπορούν να τους επιβληθεί τέτοια ποινή.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένταση κατά του φύλλου αγώνα, ζητώντας την ακύρωσή του.

Διαβάστε ακόμη...