Όσα πάνε κι όσα έρθουν!

Από inpaok.com: Έγινε μεγάλο θέμα με την φωτογραφία του Αθανασιάδη από το γεύμα των παικτών
Πηγή: inpaok.com
Όσα πάνε κι όσα έρθουν!

Δεν ξέρω ποια ήταν η πρόθεση του. Θεωρούμε ότι δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν και απλά έκανε χιούμορ. Δεν είχε κακή πρόθεση ο Κλάους. Θα ήταν όλα διαφορετικά αν βοηθούσαν τα αποτελέσματα. Θα αντιμετώπιζε με διαφορετική οπτική την κατάσταση ο κόσμος.

Θα ήταν επίσης όλα διαφορετικά αν υπήρχε μια προσωπικότητα κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να αποτρέψει τον διεθνή επιθετικό από μια τέτοια ενέργεια. Για να προστατεύσει τον ίδιο και την ομάδα. Να τον συμβουλεύει για να αποφευχθούν όλα όσα ακολούθησαν από το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτό που γίνεται αντιληπτό, είναι ποιοι και γιατί επέτρεψαν να δημοσιοποιηθεί μια τέτοια φωτογραφία. Τι εξυπηρετούσε η δημοσίευση της από την ΠΑΕ; Προφανώς όμως δεν νοιάστηκε κανείς. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Δεν νοιάζεται κανείς.

Όσα πάνε και όσα έρθουν. Νοοτροπία «δεν βαριέσαι αδελφέ» και η ζωή συνεχίζεται. Και ο Ιβάν θα εξακολουθεί να πληρώνει και να ψάχνει απεγνωσμένα τι φταίει. Και το πρόβλημα θα διαιωνίζεται και ο ΠΑΟΚ θα παραμένει προβληματικός. Και το χρήμα θα ρέει...

Διαβάστε ακόμη...