Τζιόλης ή Κάτσε ο επόμενος;

Από metrosport.gr: Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής μέσα στη σεζόν που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο αφού είχε προηγηθεί η συμφωνία με τον Δημήτρη Πέλκα.
Πηγή: metrosport.gr
Τζιόλης ή Κάτσε ο επόμενος;

Θα υπάρξουν και άλλες ανανεώσεις και πόσο σύντομα; Σε πρώτη φάση πρέπει να θυμίσουμε ότι από την Σλοβακία, όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε την Σπαρτάκ, ο Άρνεσεν είχε πει ότι μετά τον Σεπτέμβριο θα υπήρχαν συζητήσεις με τον Κάτσε.

Πλέον πλησιάζουμε τον Δεκέμβριο και ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα δεν έχει υπάρξει. Και ως παράμετρο πρέπει να θέσουμε επίσης ότι ανεξάρτητα του ότι δεν λήγει το συμβόλαιο του το προσεχές καλοκαίρι, ο Κάτσε έχει να αγωνιστεί στο Euro που για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ευκαιρία για να ανεβάσει τις μετοχές στο χρηματιστήριο. Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής το συμβόλαιο μάλιστα του οποίου ολοκληρώνεται πιο σύντομα από αυτό το Κάτσε, είναι του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια. Βάσει του τρέχοντος συμβολαίου και εφόσον ο παίκτης συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, το συμβόλαιο του ανανεώνεται αυτόματα. Αλλά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτό δεν αρκεί στους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ καθώς θέλουν να «δέσουν» έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας για τον οποίο και πρόσφατα και στο παρελθόν ο Τούντορ έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια. Στην παρούσα φάση πάντως ο Τζιόλης είναι αφοσιωμένος στην ομάδα.

Σε ότι αφορά τον Ρόμπερτ Μακ και όπως έχει γράψει εδώ και μέρες η «Μ», υπάρχει η πρόθεση από την ΠΑΕ να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και κυρίως έχει μπροστά του ένα Euroμε την Εθνική Σλοβακίας όπου αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός.

Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Βιτόρ αλλά αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην παρούσα φάση είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...