«Πυρετός» επαφών από Ιβάν!

Ημέρα... ΠΑΟΚ και η σημερινή για τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια να αντιληφθεί τι συμβαίνει με την ομάδα και να βρεθεί πιο κοντά σε όλους, έχει από νωρίς το μεσημέρι σειρά επαφών και συζητήσεων με θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ συναντήθηκε για τουλάχιστον δυο ώρες με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και στη συνέχεια, ανάλογο διάστημα είχε συζήτηση με τον Ιγκόρ Τούντορ.
Πηγή: inpaok.com
«Πυρετός» επαφών από Ιβάν!

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους Στέφανο Αθανασιάδη, Αλέξανδρο Τζιόλη και Στέλιο Μαλεζά που κλήθηκαν νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» προκειμένου να συναντηθούν και να συζητήσουν με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας μέσω των επαφών και συζητήσεων που πραγματοποιεί, προσπαθεί να δημιουργήσει άποψη για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα ενώ παράλληλα καθιστά σε όλους σαφές ότι αυτή η ομάδα δομήθηκε για να επιτυχίες και όχι για να βρίσκεται εκτός ευρώπης και μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από τον Νοέμβριο.

Δεν αποκλείεται στη συνέχεια της βραδιάς να δει και άλλους παίκτες ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου καθώς αργότερα θα συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο όλη η αποστολή ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καμπάλα για το Europa League.

Διαβάστε ακόμη...