Η χλιδάτη ζωή του Μπερμπάτοφ (pics)

Από gazzetta.gr: Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ απολαμβάνει την πολυτέλεια του «Μακεδονία Παλλάς» κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του...
Πηγή: gazzetta.gr
Η χλιδάτη ζωή του Μπερμπάτοφ (pics)

Οι Βούλγαροι, μετά τα σενάρια περί φυγής του Μπερμπάτοφ από τον ΠΑΟΚ, ασχολήθηκαν και με το χλιδάτο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει ο συμπατριώτης του σούπερ σταρ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gol.bg», ο «Ντίμκο» διαμένει στην προεδρική σουίτα «Φίλιππος Β» από την αρχή της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη «και προφανώς δεν σκοπεύει να αλλάξει σύντομα», δήλωσε πρόσφατα στο «Bulgaria Today».

Η σουίτα είναι δεσμευμένη ως το τέλος του χρόνου, όπως διαπιστώθηκε σε επικοινωνία με τις κρατήσεις του ξενοδοχείου, ενώ η τιμή της για ένα βράδυ ανέρχεται στα 1.000 ευρώ.

Οι Βούλγαροι πιστεύουν, ότι η ελληνική ομάδα κατέβαλε περίπου 300 ευρώ λιγότερο «εκμεταλλευόμενη την έκπτωση για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας» και συμπέραναν, ότι ο ΠΑΟΚ επωμίζεται ένα κόστος περίπου 21.000 ευρώ το μήνα για το «σπίτι» του Μπερμπάτοφ.

Ξεχνούν ή τους διαφεύγει ένα βασικό γεγονός: Η διαχείριση και εκμετάλλευση του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη...

Η πολυτελέστατη σουίτα έχει θέα τον Θερμαϊκό Κόλπο και τον Λευκό Πύργο εκτείνεται σε 135 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και όλες τις ανέσεις (τηλεοράσεις plasma CD players, δύο μαρμάρινα μπάνια, ένα τζακούζι) για τον εκάστοτε ένοικό της.

Διαβάστε ακόμη...