Αυτή η Ντόρτμουντ «ψαλιδίζει» τις ελπίδες του ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Με πολλές αλλαγές και αρκετούς βασικούς να μένουν στο Ντόρτμουντ, η Μπορούσια δείχνει να μην σκέφτεται το Europa League.
Πηγή: gazzetta.gr
Αυτή η Ντόρτμουντ «ψαλιδίζει» τις ελπίδες του ΠΑΟΚ

Η ήττα από το Αμβούργο αύξησε στους 8 βαθμούς τη διαφορά από την Μπάγερν και όπως συνέβη στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Τούχελ δείχνει να σκέφτεται περισσότερο την Μπουντεσλίγκα, παρά το Europa League.

Η Μπορούσια «πέταξε» το πρωί της Τετάρτης (25/11) για το Κρασνοντάρ με 10 βαθμούς, μετά από τέσσερις αγώνες, αλλά αρκετούς ποδοσφαιριστές της να μένουν πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο προπονητής της υποστήριξε ότι όλα είναι μέσα στο προγραμματισμένο rotation της ομάδας γι' αυτό άφησε εκτός τους Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ, Καγκάβα και Παρκ, τον ποδοσφαιριστή που χάρισε τη νίκη στη γερμανική ομάδα στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής (2-1).

Ο ΠΑΟΚ περιμένει από την Ντόρτμουντ να κερδίσει στο Κρασνοντάρ, αυτός να κερδίσει την Καμπάλα και όλα να κριθούν στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Μόνο η νίκη της Ντόρτμουντ στο στάδιο «Κουμπάν» το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης (26/11) θα κρατήσει ζωντανές τις λίγες ελπίδες του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους «32» του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...