Θέλει δύο μεταγραφές!

Από inpaok.com: Με δεδομένη την ανάγκη απόκτησης ενός ακραίου που θα κάνει τη «βρώμικη» δουλειά σε υποδοχή και άμυνα βοηθώντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην ατζέντα της διοίκησης του Δικεφάλου μπήκε πλέον και η απόκτηση κεντρικού.
Πηγή: inpaok.com
Θέλει δύο μεταγραφές!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Παντακίδη στον αστράγαλο, (ολική ρήξη συνδέσμων) κάνει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης και στο κέντρο, καθώς η ομάδα μένει πλέον με δύο κεντρικούς, Ντίνα και Γκεοργκίεφ, για τους οποίους δεν υπάρχει αναπληρωματικός.

Μάλιστα, έχοντας πρόγραμμα «Γολγοθά» σε Ελλάδα και Ευρώπη όπως το χαρακτήρισε και ο Νίκι Ζελιάσκοφ, η παρουσία 3ου κεντρικού στο ρόστερ κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Η διοίκηση των ασπρόμαυρων δεν αποκλείεται να στραφεί στην εγχώρια αγορά για κεντρικό, με τον έμπειρο Νίκο Σμαραγδή να ξεχωρίζει από την λίστα των ελεύθερων παιχτών.

Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός της ομάδας του Δικεφάλου βέβαια έχει γίνει με την πρόβλεψη μιας κενής θέσης ξένου για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο παρά το σοκ του τραυματισμού του Παντακίδη και αναμένεται να γίνει άμεσα η κίνηση για την αντικατάσταση του τραυματία αρχηγού της ομάδας.

Στην περίπτωση που η διοίκηση αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση ξένου κεντρικού, κλείνουν οι κενές θέσεις της ομάδας, οπότε οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση με ξένο θα πρέπει να γίνει με τη μορφή αντικατάστασης παίκτη που ήδη ανήκει στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, μετά το σοκ με τον τραυματισμό του Παντακίδη, προστίθεται ένας ακόμη πονοκέφαλος για το Νίκι Ζελιάσκοφ, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις κατά το διάστημα που η ομάδα θα αγωνίζεται με μόνο 2 κεντρικούς στο ρόστερ.

Ακολουθεί ένας δύσκολος μήνας για το Δικέφαλο, με συνεχόμενα παιχνίδια και την ενσωμάτωση του κεντρικού στο ρόστερ, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα και η ομάδα παραμείνει ως έχει περιμένοντας να εμφανιστεί ευκαιρία κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι στόχοι της ομάδας, βέβαια σε πρωτάθλημα και κύπελλο επιβάλουν να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ κατάλληλα και να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στη διάρκεια της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...