Εκρήξεις για παίκτες και στη Χάιντουκ

Aπό metrospotr.gr: Αν δεν ζήσεις έναν άνθρωπο δεν μπορεί να γνωρίζεις τον χαρακτήρα του. Και η αλήθεια, στην περίπτωση του Ίγκορ Τούντορ, είναι πώς τώρα τον μαθαίνουμε. Και ένα από τα χαρακτηριστικά του που όλοι έχουμε αντιληφθεί είναι το εκρηκτικό του χαρακτήρα του. Πώς όταν είναι εκνευρισμένος λέει πράγματα που προκαλούν αντιδράσεις.
Πηγή: metrospotr.gr
Εκρήξεις για παίκτες και στη Χάιντουκ

Και όπως τώρα στον ΠΑΟΚ, έτσι και στη Χάιντουκ, υπήρξαν φορές, όχι λίγες που τα έβαζε με παίκτες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα: Μετά από την ήττα με 1-2 από την Ντούνταλκ στο Σπλιτ είχε πει ότι οι παίκτες του έπαιξαν ντροπιαστικά. Μετά από μία ισοπαλία με τη Λοκομοτίβα (2-2), είχε τονίσει ότι "το δικό μου το κεφάλι και τα κεφάλια των συνεργατών μου παίζονται, όχι τα δικά τους...". Και ακόμη, σε μία πολύ δύσκολη βραδιά μετά από ένα 0-4 από την Ριέκα τα έχωσε σε λίγους από εκείνους που δεν έπαιξαν λέγοντας: "είστε χαρούμενοι μετά από αυτό το παιχνίδι;".

Οι εκρήξεις μετά από ήττες, ωστόσο, δεν αποτελούν πειστήριο κακών σχέσεων με τους παίκτες. Αρκεί μόνο να υπογραμμίσουμε πως όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την Χάιντουκ, οι παίκτες το έμαθαν την ώρα γεύματος σε εστιατόριο και πήρα την απόφαση με πρωτοβουλία του αρχηγού, Μάριο Μαλότσα, να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν.

Διαβάστε ακόμη...