Βουλγαρικά παραμύθια με Μπερμπάτοφ

Από sdna.gr: Τα βουλγαρικά μυθεύματα περί Μπερμπάτοφ, επέστρεψαν και πάλι.
Πηγή: sdna.gr
Βουλγαρικά παραμύθια με Μπερμπάτοφ

Αυτή τη φορά αναφέρουν πως ο 34χρονος σταρ του ΠΑΟΚ, είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.

Οι αναφορές στο πρόσωπο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στον βουλγαρικό τύπο είναι σχεδόν καθημερινές. Πολλές φορές ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι συμπατριώτες του 34χρονου επιθετικού ξεπερνούν τα όρια και προκαλούν με τα όσα γράφουν.

Οσο για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος;

«Η υπομονή των τοπικών οπαδών εξαντλήθηκε μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Οι οπαδοί περίμεναν έξω από το γήπεδο και άρχισαν να βρίζουν τους παίκτες, ακόμη και τον αγαπημένο τους Μπερμπάτοφ. «Φύγε-φύγε...» είπαν και μετά ο προπονητής τόνισε: «Θέλω οι παίκτες μου να είναι πρώτα άνδρες και μετά ποδοσφαιριστές. Όποιος δεν μπορεί να πάει στο μπαλέτο», αναφέρει αυτό αρχικά και συνεχίζει: «Λίγα λεπτά περισσότεροι από χίλιοι υποστηρικτές περιέβαλλαν τα αποδυτήρια της Τούμπας. Την επόμενη μέρα στην προπόνηση υπήρχε και άλλη επίσκεψη από εξαγριωμένους οπαδούς!!!».

Βέβαια, δεν στέκεται μόνο σε αυτά, αλλά στη συνέχεια δίνει και κλίμα από το περιβάλλον του Βούλγαρου επιθετικού, λέγοντας πως ο Μίτκο δεν νιώθει καλά και νιώθει πως όλη αυτή η κατάσταση τον προσβάλλει με αποτέλεσμα να έχει θυμώσει και να σκέφτεται τον τρόπο που θα αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε ακόμη...