Σε αναζήτηση ενός ακόμη ψηλού ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν παίκτη ρακέτας και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται ενδιαφέρουσα περίπτωση Ελληνα σέντερ που προτάθηκε.
Πηγή: sentragoal.gr
Σε αναζήτηση ενός ακόμη ψηλού ο ΠΑΟΚ

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο συνεργάτης του Σ. Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, δήλωσε: «Πλέον, όπως εξελίσσεται η κατάσταση στον όμιλο, θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από ποτέ και κάθε κατοχή, κάθε ριμπάουντ, κάθε διεκδικούμενη μπάλα έχει αξία. Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού είναι το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Εισιτήρια απο 5 ευρώ με τη Ζενίτ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ προσπαθεί απεγνωσμένα να δελεάσει τον κόσμο που εδώ και καιρό έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα του μπάσκετ. Εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από 5 ευρώ.

Στο μεταξύ, οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις (εξαίρεση ο Σχορτσιανίτης που ανέβασε πυρετό) μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισαν και είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Α1 με τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή της Ζενίτ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, οι Ρώσοι είναι πρώτοι στον όμιλο με 5 νίκες και 1 ήττα ενώ παραμένουν αήττητοι στη Βαλτική Λίγκα. Τα περιθώρια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά την αυτοκτονία του μέσα στην Ουγγαρία από τη Σζολνόκι έχουν στενέψει πολύ.

Διαβάστε ακόμη...