"Εβγαλε" όλη την προπόνηση ο "Σόφο"

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης (24/11) και υπολογίζεται κανονικά για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ζενίτ.
Πηγή: sport24.gr
"Εβγαλε" όλη την προπόνηση ο "Σόφο"

Ολα καλά με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη... Ο Ελληνας σέντερ συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης και έτσι επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως την Δευτέρα ήταν ο μόνος παίκτης του "Δικεφάλου" που έμεινε εκτός καθώς τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε κι αυτός πρόβλημα ίωσης και γαστρεντερίτιδας.

Ο "Σόφο" φυσικά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης που θα γίνει στο "Παλατάκι" απέναντι στην Ζενίτ. Ενα παιχνίδι που ο "Δικέφαλος" πρέπει να κερδίσει πάση θυσία για να παραμείνει "ζωντανός" στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Στο μεταξύ, προς το τέλος του Δεκέμβρη που έχει προγραμματιστεί ο αγώνας με τον Φάρο (στις 28/12 θα γίνει ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ομάδα του Κερατσινίου), υπάρχει η δυνατότητα για τον Σχορτσανίτη να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ευρωλίγκας (αν συμφωνήσει φυσικά με έναν σύλλογο που να τον καλύπτει) αλλά στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται με αυτό το θέμα από τώρα.

Διαβάστε ακόμη...