«Ερχόμαστε για την νίκη στην Τούμπα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καμπάλα και γραφείο τύπου στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν , Αναρ Χαζίεφ, μίλησε στον ArenaFM 89,4 για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
«Ερχόμαστε για την νίκη στην Τούμπα»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

Για τις απουσίες της Καμπάλα: «Στο τελευταίο παιχνίδι είχαμε δυο σοβαρούς τραυματισμούς και δυστυχώς και οι δυο είναι βασικοί παίκτες, ο αρχηγός μας ο Ντόντο και ο Βραζιλιανος Ράφαελ Σάντος, υπάρχουν και άλλοι αμφίβολοι αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα παίξουν ή όχι».

Για τον Φακούντο Περέιρα και την πορεία του: «Δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Είχε αρκετούς τραυματισμούς μέχρι τώρα αλλά πλέον είναι καλά και τον περιμένουμε πιο υγιή και να αποδώσει τα αναμενόμενα. Το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα έρθουν φίλαθλοι της Καμπάλα: «Όχι, μόνο δημοσιογράφοι και οι συνοδοί της ομάδας».

Αναφορικά με τα όσα ξέρουν για την Τούμπα: «Έχουμε δει πολλά βίντεο αλλά και φωτογραφίες από την Τούμπα και ξέρουμε για τους θερμούς οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Για το αν έχουν ξεχωρίσει κάποιον ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ: «Ο Μπερμπάτοφ ξεχωρίζει για την μεγάλη εμπειρία που έχει και τον γνωρίζουμε όλοι. Αν παίξει θα είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για μας».

Για το πώς βλέπουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μια μεγάλη ελπίδα στην Καμπάλα καθώς μαθηματικά δεν έχουμε αποκλειστεί ακόμα. Αν κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι και δεν κερδίσει η Κράσονταρ την Ντόρτμουντ, θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης, θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Είναι η πρώτη μας φορά στην Ευρώπη , κανένας δεν περίμενε τίποτα περισσότερο από μας και θα τα δώσουμε όλα».

Διαβάστε ακόμη...