Όταν υποδέχθηκε τη Στουτγκάρδη (video)

Από inpaok.gr: Σαν σήμερα, πριν δέκα χρόνια, ο ΠΑΟΚ υποδέθηκε τη Στουτγκάρδη στο πλαίσιο της πρώτης παρουσίας του στους ομίλους του τότε κυπέλλου UEFA, όπου γνώρισε την ήττα με 1-2.
Πηγή: inpaok.gr
Όταν υποδέχθηκε τη Στουτγκάρδη (video)

Συγκεκριμένα, ήταν τη σεζόν 2005-06, όταν ο Δικέφαλος συνάντησε τους Γερμανούς, στις 24/11/2005 για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου. Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κωστίκου, οι «ασπρόμαυροι» πάλεψαν σκληρά, κατάφεραν, μάλιστα, να προηγηθούν με κεφαλιά του Καρυπίδη στο 48′, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να αντέξουν, μέχρι τέλους, κόντρα σε μια πολύ ισχυρή ομάδα.

 

Η Στουτγκάρδη ισοφάρισε με τον Λιουμπόγια στο 85′ κι έκανε τη ολική ανατροπή στο 90′, με εύστοχο πέναλτι , που κέρδισε ο ίδιος από τον Ουντέζε, παρά το γεγονός ότι από το 76′ αγωνίζονταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μάϊσνερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Καρυπίδης, Χαραλάμπους, Ουντέζε, Χασιώτης, Ζαγοράκης, Μέγκαχεντ (57′ Μπαλάφας), Φουτσίνι (88΄ Χριστοδουλόπουλος), Κωνσταντινίδης, Μίετσελ (76′ Μαλαδένης), Σαλπιγγίδης.
Στουτγκάρδη: Χίλντεμπραντ, Στράντζλ (71′ Κάρεβιτς), Μέϊρα, Μάϊσνερ, Χιτζλσπέργκερ Ντελπιέρ, Τίφερτ, Μανίν, Σόλντο, Τόμασον (60ο Γκόμεζ), Λιούμπογια

Διαβάστε ακόμη...