Έχασε το βασικό του «όπλο»

Από inpaok.com: Το βασικότερο στοιχείο στον τρόπο παιχνιδιού του απώλεσε ο ΠΑΟΚ στο αγώνα με τον Παναιτωλικό, γεγονός, που τον κράτησε στην ισοπαλία με τους Αγρινιώτες.
Πηγή: inpaok.com
Έχασε το βασικό του «όπλο»

Ο Δικέφαλος κατέγραψε τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του από όλους τους προηγούμενους αγώνες, που έδωσε στην Τούμπα, 7 έναντι 9 του Παναιτωλικού. Ειδικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται κι όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου, τότε γίνεται ακόμη πιο σημαντική η απώλεια αυτού του «χαρτιού» του.

Μάλιστα, πρόκειται για τη δεύτερη φορά, συνολικά, που η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ μένει τόσο πίσω σε τελικές προσπάθειες, κάτω από 10, αφού η πρώτη σημειώθηκε κόντρα στον Αστέρα σ' εκείνο το καταστροφικό παιχνίδι του δευτέρου ημιχρόνου στην Τρίπολη. Εκεί, οι «ασπρόμαυροι» δημιούργησαν, μόλις, έξι τελικές έναντι 12 των γηπεδούχων και μοιραία ηττήθηκαν με ανατροπή και 2-1.

Ενδεικτικό της χθεσινή έλλειψης διάθεσης, νεύρου και όρεξης για δημιουργία των παικτών του ΠΑΟΚ είναι ότι πρόκειται για το δεύτερο, μόλις, αγώνα, που η ομάδα σημειώνει λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον αντίπαλό της. Κάτι ανάλογο παρατηρήθηκε, μόνο, στη προαναφερθείσα αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Σε όλες τις υπόλοιπες, ο Δικέφαλος ήταν αυτός που «οδηγούσε» την «κούρσα» των ευκαιριών και πίεζε τον αντίπαλο για γκολ, επιβάλλοντας το ρυθμό του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...