Η αναπόφευκτη... συμβολαιολογία

Από sentragoal.gr: Η προεργασία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που αφορά συμβόλαια παικτών που είτε λήγουν είτε χρίζουν αναπροσαρμογής έχει ήδη ξεκινήσει και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο πρώτος κύκλος επαφών αναμένεται να ανοίξει.
Πηγή: sentragoal.gr
Η αναπόφευκτη... συμβολαιολογία

Η περίπτωση του Εργκους Κάτσε μοιάζει να είναι η πλέον ιδιαίτερη, με τον ποδοσφαιριστή να περιμένει να ακούσει από τους «ασπρόμαυρους» να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο-επιβράβευση για τη σταθερά ανοδική πορεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια.

Τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που μπορεί να καταγραφεί είναι η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στο ποσό από το οποίο ξεκινά η προσφορά του ΠΑΟΚ και το τι ζητά ο παίκτης. Στην περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ, το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει σημεία αναφοράς. Αρχικά, στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να βιαστούν και να μπουν σε συζητήσεις με τον παίκτη να έχει... το πάνω χέρι λόγω της φόρμας τους.

Δεν αποκλείεται, ο ατζέντης του Σλοβάκου να βρεθεί στο επόμενο ραντεβού με προτάσεις από ομάδες στα χέρια του, που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Το κοινό σημείο αναφοράς στα συμβόλαια των Μακ και Κάτσε είναι πως αμφότερα ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2017, ενώ το καλοκαίρι θα δώσουν το «παρών» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι περιπτώσεις των Κόστα, Βίτορ και Τζιόλη είναι πιο άμεσες, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι. Το πλέον πιθανό είναι πως οι δυο τελευταίοι θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων στα μισά της σεζόν.

Όγδοος ο ΠΑΟΚ στις δύο βαθμολογίες


Το νέο εντός έδρας στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ έρχεται να ρίξει φως στις επιδόσεις του ΠΑΟΚ στις δυο ξεχωριστές βαθμολογίες που δημιουργούνται από τις επιδόσεις της κάθε ομάδας στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μπορεί οι «ασπρόμαυροι» να είναι στην έκτη θέση της συνολικής βαθμολογίας, όμως στις δυο επιμέρους βαθμολογίες είναι ακριβώς στα μισά του πίνακα και συγκεκριμένα στην όγδοη θέση.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να έχει πετύχει περισσότερα γκολ εκτός έδρας από ό,τι εντός, γεγονός που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να αποτελεί σημείο θετικού σχολιασμού, όμως οι αμυντικές επιδόσεις δεν του έχουν επιτρέψει να το εκμεταλλευτεί. Ο Δικέφαλος έχει λιγότερους εντός έδρας βαθμούς (9) από όσους έχει μέχρι τώρα συγκεντρώσει στην έδρα του ο Πλατανιάς (10) και ο ΠΑΣ Γιάννινα (13), με τον Πλατανιά μάλιστα να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο στα Χανιά από όσα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οσον αφορά την εκτός έδρας συγκομιδή του, ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι όγδοος, έχοντας τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τη δεύτερη στον σχετικό πίνακα Βέροια, που έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς έναντι επτά των «ασπρόμαυρων», έχοντας δώσει και οι δυο από πέντε παιχνίδια. Και το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως εκτός έδρας έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, με δέκα γκολ, έναντι έντεκα του Ολυμπιακού.

Εντός έδρας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, και δεν κατάφερε να κερδίσει, πλην του Ολυμπιακού, την Ξάνθη, τον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...