Κανιβαλισμός και αφέλεια

Από paokrevolution.net: Άλλη μια απόδειξη του ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα υπολειτουργεί και δεν έχει αντανακλαστικά είναι ότι συνέβη χθες στο δείπνο της ομάδας. Μετά το τέλος της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Πηγή: paokrevolution.net
Κανιβαλισμός και αφέλεια

Ανάμεσα σε αυτές φωτογραφία που δείχνει τον Αθανασιάδη χαμογελαστό να δείχνει στο κινητό του μια φωτογραφία-μοντάζ που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Απεικονίζει μπαλαρίνες με πρόσωπα ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Δίπλα του ακριβώς, κάτω από το τραπεζάκι και δυο πακέτα τσιγάρα. Σε άλλες τρεις φωτογραφίες εκεί ξανά και τα πακέτα τσιγάρα.

Αυτό ήταν. Κυκλοφόρησαν στο facebook (κυρίως η φωτογραφια με τις μπαλαρίνες) και επικράτησε χαμός. Ελάχιστοι το εξέλαβαν ως χιούμορ. Οι περισσότεροι βρήκαν την ευκαιρία να "ξεσκίσουν" τον Αθανασιάδη. Ο απόλυτος κανιβαλισμός. Και είναι δεδομένο ότι για το χάλι του ΠΑΟΚ δεν φταίει ο Αθανασιάδης. Που φυσικά και δε θυμίζει σε τίποτε τον περσινό Αθανασιάδη. Αλλά αυτό δεν είναι αιτία για να τον "κανιβαλίσουμε".

Και εδώ λοιπόν έρχεται η αφέλεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ένα 24ωρο νωρίτερα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει τον Παναιτωλικό. Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του. Άλλη μια εβδομάδα έχει αρχίσει με κατεβασμένα τα κεφάλια για τον ΠΑΟΚτσή. Η ΠΑΕ από το πρωί της Δευτέρας ενημερώνει ότι στα αποδυτήρια έγινε ειλικρινής κουβέντα. Ενημερώνει πώς θα ακολουθήσει δείπνο συσπείρωσης. Και τι κάνει λόγω ανικανότητας και αφέλειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Τα καταστρέφει ΟΛΑ!!

Είναι δυνατόν να ανεβάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της τη συγκεκριμένη φωτογραφία ενώ ΞΕΡΕΙ ότι ο κόσμος θα εκνευριστεί; Ότι κάποιοι δε θα τη δουν ως χιούμορ; Είναι δυνατόν να ανεβάζει τρεις φωτογραφίες με φόρα παρτίδα τα τσιγάρα;

Αφελής αυτός που το ανέβασε και δεν το έλεγξε. ΑΦΕΛΗΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ. Γιατί κατάφερε ένα δείπνο συσπείρωσης να το παρουσιάσει ως ΤΣΙΡΚΟ και να εκνευρίσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο της ομάδας. Για αυτό λέω και πάλι ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ μπάζει από παντού. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. Και δεν υπάρχει ελπίδα...

Κλείνω και με μια απορία: είσαι ο γενικός αρχηγός της ομάδας. Όπως και να λέγεσαι δεν με ενδιαφέρει. Ποιος είναι ο ρόλος σου; Να μην κακοκαρδίσεις τα παιδιά τα καλοπληρωμένα; Είναι δυνατόν να βγάζει ο ΠΑΟΚ ακόμη και σε ένα δείπνο συσπείρωσης την εικόνα του καφενείου; Είναι δυνατόν;

O ρόλος κάποιων μέσα στην ΠΑΕ είναι να προστατεύσουν τους ποδοσφαιριστές. Και αν τυχόν ξεφύγει κάτι, να το προλάβουν και να μην το δημοσιοποιούν. Στην ΠΑΕ δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς που θα προστατεύει και κυρίως θα προβλέπει. Η αφέλεια σε όλο της το μεγαλείο!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...