Ψάχνουν χορηγούς

Από inpaok.com: Το τμήμα πάλη του ΠΑΟΚ και ο έφορός του, Χάρης Μάλλιος, ψάχνουν χορηγούς!
Πηγή: inpaok.com
Ψάχνουν χορηγούς

Σχετική ανάρτηση στην ομάδα «Φίλοι Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ» στο facebook αναφέρει:

«Το Τμήμα ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ και ο έφορος Χάρης Μάλλιος καλούν, όποιον θέλει να μπει χορηγός και να διαφημιστεί η επιχείρηση του στα ημερολόγια που θα βγουν μέσα στον Δεκέμβρη να επικοινωνήσει με τον ίδιο ή με τη σελίδα «Φίλοι Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ»

Έτσι βοηθάς την ομάδα που αγαπάς και παράλληλα προβάλεις και την επιχείρηση σου!

Το τμήμα ΠΑΛΗΣ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να μαζέψει πόρους,(μιας και τα ημερολόγια μαζί με τις συνδρομές των μικρών αθλητών είναι τα μοναδικά του έσοδα),ώστε να δυναμώσει κι άλλο και να φέρει νέες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ

Το τμήμα πάλης του Π.Α.Ο.Κ. δημιουργήθηκε με την ίδρυση του συλλόγου, το 1926.
Το 1935, ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Πανελλήνιο και τον Εθνικό ΓΣ ήταν από τους ιδρυτικούς συλλόγους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης όταν αποσπάστηκε από τον ΣΕΓΑΣ.
Το 2000 ο Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Ποικιλίδης επανίδρυσε το τμήμα πάλης, το οποίο είχε καταργηθεί από την περίοδο της Κατοχής!
Εδώ και χρόνια έφορος είναι ο Χάρης Μάλλιος αγνός στρατιώτης του ΠΑΟΚ που τρέχει κάθε μέρα για το τμήμα ενώ οι προπονήσεις γίνονται στη Τούμπα σε ειδική αίθουσα στη θύρα7.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου ήταν το 2014 όταν ο Δημήτρης Τσεκερίδης είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων.

«Αξίζει να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά που παλεύουν και μας κάνουν περήφανους!», αναφέρουν οι άνθρωποι του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...