Που είναι οι μεταγραφές; Οέο;

Από thessports.gr: O ΠΑΟΚ παραπατάει, όσο περνάει ο καιρός γίνεται χειρότερος, δεν μπορεί να κερδίσει ούτε ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και... εδώ και καιρό είναι έξω από την ζώνη των πλέι οφ.
Πηγή: thessports.gr
Που είναι οι μεταγραφές; Οέο;

Αυτό είναι το λιγότερο, λογικά θα προλάβει να μπει στα πλέι οφ.
Το καλοκαίρι έγινε μεγάλη επένδυση στον ΠΑΟΚ, ξοδεύτηκαν πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές και ο Άρνεσεν επέλεξε έναν άπειρο προπονητή, ο οποίος για τον λόγο αυτό υπέγραψε ΜΟΝΟΕΤΕΣ συμβόλαιο.

Ο Σαββίδης πλήρωσε, αλλά μέχρι τώρα ούτε αυτή τη φορά τα χρήματά του πιάνουν τόπο.
Που είναι όλες αυτές οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και κόστισαν τόσα χρήματα;
Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ είχε πολλές απουσίες, έπαιξε ουσιαστικά με σύνθεση ανάγκης.

Παρόλα αυτά, τέσσερις από τις μεταγραφές του καλοκαιριού, για τις οποίες ξοδεύτηκαν ένα κάρο ευρώ, ηταν στον πάγκο. Όλσεν, Τσίμιροτ, Σάμπο και Ζαίρο...
Ο Όλσεν ήταν στον πάγκο, γιατί κρίθηκε. Ο Τσίμιροτ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έστειλε 1.300.000 ευρώ στην Σαράγεβο; Ο Σάμπο, ο οποίος επίσης αγοράστηκε από την Σπάρτακ Τρνάβα; Ο Ζαίρο, που αγοράστηκε από κάποια Τρέντσιν της Σλοβακίας και για τον οποίο η "Ωρα για Σπορ" έγραψε μέσα στη βδομάδα ότι το καλοκαίρι, πριν τον πάρει ο ΠΑΟΚ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και απορρίφθηκε;

Ο δε Αντόνις, επίσης μεταγραφή του καλοκαιριού, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 300.000 ευρώ στην Σίδνεϊ, δεν παίζει ούτε στα προπονητικά διπλά.
Που είναι όλες αυτές οι μεταγραφές;

Ο Τούντορ είπε μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό ότι παίζουν αυτοί που νομίζει ότι είναι οι καλύτεροι. Τόσα χρήματα, λοιπόν, ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι, δημιουργήθηκαν προσδοκίες, για παίκτες, πολύ γρήγορα ο προπονητής διαπίστωσε ότι "δεν είναι οι καλύτεροι".

Από τους παίκτες που πήρε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, παίζει μόνο ο Ροντρίγκεζ, τελευταία παίζει κι ο Μαλεζάς, και η μεταγραφή του ιδιοκτήτη, ο Μπερμπάτοφ.
Οι άλλοι είναι χαμένοι.

Τον Ιανουάριο, ο κόσμος περιμένει πάλι μεταγραφές για να... σωθεί η παρτίδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...