Ο Τσιρίλο για τον Ενρίκε!

Από inpaok.com: Για τον Βραζιλιάνο Ενρίκε ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του, όπως προκύπτει τόσο από το ρεπορτάζ του inpaok, όσο κι από τη γειτονική Ιταλία.
Πηγή: inpaok.com
Ο Τσιρίλο για τον Ενρίκε!

Για τον κεντρικό αμυντικό της Νάπολι μίλησε στο INPAOK ο πρώην «ασπρόμαυρος» Μπρούνο Τσιρίλο...

«Φέτος δεν έχει αγωνιστεί και δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Μόνο όμως που ανήκει στη Νάπολι, τότε καταλαβαίνετε πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, και μάλιστα είναι σε μια πολύ καλή ηλικία», ήταν η πρώτη κουβέντα του, για τον 29χρονο στόπερ. «Θεωρώ, ότι αν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας, αφού για μένα το ποδόσφαιρο είναι ένα και είναι ίδιο παντού! Χρειάζεται, μόνο, το φυσιολογικό, πρώτο χρονικό διάστημα, ώστε να μάθει, λίγο, και να καταλάβει πως λειτουργεί το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός εκθείασε, μάλιστα, τον τρόπο παιχνιδιού της Νάπολι, δικαιολογώντας, έτσι, την απουσία του Ενρίκε από τα παιχνίδια και τον λίγο χρόνο συμμετοχής του στην ιταλική ομάδα. «Η Νάπολι έχει έναν σπουδαίο προπονητή, που της έχει περάσει ένα φανταστικό στυλ παιχνιδιού. Μπορεί στην αρχή να μην ξεκίνησε καλά, ωστόσο στην πορεία έστρωσε και πλέον είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί γκολ. Αυτός επέλεξε έναν κορμό παικτών, που λειτουργούν άψογα, την έχουν φτάσει στο σημείο να είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή, οπότε δεν μπορεί να κάνει και πολλές αλλαγές».

Κλείνοντας, ο Μπρούνο Τσιρίλο, αφού μας επεσήμανε ότι παρακολουθεί τα παιχνίδια του Δικεφάλου, εξέφρασε την άποψή του για την αμυντική εικόνα της ομάδας, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται, οπωσδήποτε, έναν ποδοσφαιριστή για την άμυνά του, ειδικά, μετά τον τραυματισμό του Κόστα, προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί τις απαιτήσεις, τόσο του πρωταθλήματος, όσο και των υπολοίπων διοργανώσεων, στις οποίες συμμετέχει».

Διαβάστε ακόμη...